fiske i longlac, kanada

fiske i longlac, kanada

Longlac, även kallad Long Lake, är en kanadensisk sjö med en blandning av tillgänglighet och ensamhet möjligt i några andra platser än den kanadensiska vildmarken. Hem till bra fiske av olika arter, är sjön en destination för familjer och enskilda sportfiskare och erbjuder möjlighet för fiskare på alla nivåer

Plats

ligger i Thunder Bay i Ontario norr om Lake Superior, är Longlac i en stor del avskilt, skogsområde. Med staden Longlac vid dess norra ände sträcker sig sjön i en lång, tunn linje från nordost till sydväst. Trans-Canada Highway borstar sjöns norra ände, men mycket av sjön är otillgänglig väg.

Art

Gös, abborre och gädda är de viktigaste GameFish arter i Longlac. Sjön är känd för trophy-storlek gädda och gös och abborre på över 10 inches. Lake öring och sik förekommer också i sjön.

Tips och taktik

Sjön har flera ogräs sängar och klippiga områden som erbjuder utmärkt livsmiljö för gädda och gös. Abborre finns ofta i steniga områden på sommaren och runt ogräs på våren. Live promelas kommer att ta ett utbud av fisk. Stickproppar, jiggar och larver är bra gös alternativ och skedar och spinnare fånga deras andel av gädda. Abborre faller ofta för små jiggar. Pimpelfiske är också produktiv. Tips-ups agnade med en stor elritsa eller sucker är en användbar taktik för gädda och gös. Vertikal pimpel är ett bra sätt att muddra upp antalet gös och abborre.

Semester

Longlac området har en mängd olika boendealternativ. Ett antal loger och resorts omger Longlac och många av dem tillgodose fiskare och deras familjer. Dockning finns på de flesta anläggningar.

Förordningar

Longlac regleras i Ontarios förvaltningszonen 7 kontrolleras av Ontario Ministry of Natural Resources. Från och med 2010, fiske efter gädda och abborre är öppet året runt, och gös säsong sträcker sig från 1 januari-14 april, och från den tredje lördagen maj-dec 31. Storlek och instängningsredskap gränser varierar, och finns tillgängliga på Ontario MNR: s hemsida. Gäller Ontario fiskelicenser från innevarande år är skyldiga att fiska Longlac. Dessa finns tillgängliga online och på bete affärer och ta itu med butiker över hela provinsen.


Relaterade artiklar


hur man gör en trä kö rack för biljardspel
öringfiske i Washington
Minneapolis, Minnesota vinteraktiviteter
rådjursjakt i södra Ohio
hur man rengör mögel från båt klädsel
Alabama State fågel fakta
Flagler County, Florida Bass Fishing
New Jersey armborst jakt
hur man rengör ett läger ugn
hur man driver fisk i en kajak