hälleflundra fiske i Skagway, Alaska

hälleflundra fiske i Skagway, Alaska

Spektakulära Skagway, Alaska är tillgänglig på land, till sjöss eller i luften, vilket gör den till en av de mer lättillgängliga turistmålen i Alaska. Det är bara 100 miles norr om Juneau, och ingår oftast som ett stopp av de flesta Alaskan kryssningar. Eftersom det inte används av kommersiellt fiske, det är en idealisk plats för sport fiskare att fånga den gigantiska Alaskas hälleflundra

Funktioner

Hälleflundran fiske är näst efter kungen laxfiske i popularitet i Skagway. Hälleflundra brukar bo nära vattnet botten på djup på 90 till 900 fot. Jätten Alaskan hälleflundra, även känt som norra Stilla havet hälleflundra, trivs i djupa Taiya inlopp Skagway. Rekordet för den största hälleflundra som fångats i Alaska var u00A3 459. 1996. Hanarna är oftast mindre än 100 kg. men honorna kan vara större.

Tidsplan

Det finns ingen förutsäga när den bästa dagen att fiska hälleflundra är, men mitten av maj till mitten av september anses allmänt vara den bästa. För att behålla din tackla nära botten, där fisken samlas och minimera dra och sträcka, försök att skjuta för precis runt hög slack tidvattnet tid.

Överväganden

För dessa starka, stora fiskar, bör du använda en tung-action 5 eller 6 mat spö. Din rulle bör kunna hålla upp till 300 meter på 60-till 100-lb. test linje. Hälleflundra är inte picky eaters. De flesta sportfiskare bete med sill eller vissa delar av idrotten som fångats-lax. Om din fångst är liten nog att lyfta och du tänker inte släppa den, kan du gaffelskonare det. Whack det över ögonen för att döda den och skär ett par gäl valv eller den näst sista skaftet att blöda det. Om det är för stor, få kontroll över den och skjuta den i hjärnan med en . 22 kaliber pistol. Bind fast på utsidan av båten för att blöda det. Se till att döda och is utan dröjsmål för att undvika "kritaktiga" villkor för en överbelastas hälleflundra.

Missuppfattningar

Om din hälleflundra har stora tänder, är smal och är mosig när du tillagar den, kanske du faktiskt ha fångat en arrowtooth flundra. Dessa har större skalor, ett spetsigt huvud och en längre mun med nål-liknande tänder, men är ofta misstas för en liten hälleflundra.

Varning

Om du fångar en märkt hälleflundra, behålla den, oavsett storlek eller om du har tillstånd att fånga hälleflundra. Internationella Pacific Hälleflundra kommissionen behöver din hjälp för att bevara hälleflundra för kommande generationer. Vissa av dessa taggar används i kombination med en implanterad tag, så de behöver huvudet om det alls är möjligt. Beroende på vilken typ av tagg kommer du att få en $ 5 eller $ 10 belöning och en baseball hatt för att leverera fisken till IPHC, men det handlar inte om belöning. Du hjälper till att bevara arten för framtida generationer. Så fort du kommer till stranden, kontakta en Port Sampler, eller ring IPHC kontor på 206-634-1838.


Relaterade artiklar


Hur man knyter starka fiske knop
alaska övernattning flotte fisketurer
säkert sätt att prova att skjuta en pistol
hur man lär sig irish dance
hur man registrerar en bas pro shop jägare skyddsklass
Hur man använder en kalkon lockbete medan rådjursjakt
Pennsylvania fiskekort ömsesidighet
hur man kan fånga gös i Mississippifloden
bluefish & långa fiskar på det nya Jersey Shore
NRA pistol instruktör utbildning