hemlagad läger kök

hemlagad läger kök

Matlagning och förbereda dina egna måltider på er camping är roligt och sparar tid och pengar som spenderas på gå ut och äta. Med vissa grundläggande väsentligheter, kan du ställa in din egen läger kök, som ger dig de funktioner som krävs för matlagning, städning och äta vid din lägerplats. Skräddarsy ditt läger köket eller lägga till egna speciella detaljer med plast dukar eller nät tält för att hålla buggar ut

Du behöver:.
2 picknickbord eller fällbara bord med stolar
Camp spis.
Januari 2 till 3-liters hinkar.
Plast lagringsbehållare.
Järn stekpanna.
Grytlappar.
Husgeråd.
Skärbräda.
Koppar.
Plåtar.
Pappershanddukar.
Flytande hand diskmaskiner tvål.
Gamla handdukar.
Cooler.


1.
Använd picknickbord tillhandahålls på din campingplats eller ställa upp två fällbara bord, en för tillagning och diska, den andra för att äta. Ring campingplats i förväg för att se om campingplatser är inredda med picknickbord.
2.
Placera din gasolspis gas läger i ena änden av matlagning /tvätt bord och två av dina hinkar i andra änden. Fyll alla tre hinkar med varmt vatten och placera den tredje hink, som en extra, under bordet. Skoporna fungera som ditt läger sjunka område.
3.
Lagra din järn stekpanna, grytlappar, köksredskap och skärbräda i plast förvaringsfack under bordet för enkel åtkomst. Var noga med att låta dina järn stekpanna svalna på grytlapp före tvätt och lagra undan för nästa användning.
4.
Håll koppar, tallrikar, bestick och en rulle hushållspapper i en plast förvaringsfack under ditt ätande bord. Använd din pappershanddukar som servetter och för snabb sanering av spill. Efter tvätt används tallrikar och bestick, återlämna dem till förvaringsfack under äta bordet så att de är tillgängliga och redo nästa gång någon behöver ställa bordet.
5.
Sätt flytande hand diskmedel och två rena handdukar på bordet i närheten av din hinkar. Håll extra rena handdukar i förvaringsfack med dina köksredskap. Använd ditt system hink diskbänk att tvätta händerna, fat tvätta och göra enkla tvätt, byta vatten om det behövs.
6.
Se till att kall och fryst mat håller på lämplig temperatur genom att förvara dem i en is bröstet eller läger svalare. Fyll på din is källa ofta, minst två gånger om dagen, och hålla din läger svalare bredvid tvätt och matlagning. Släppa ut livsmedel som inte kräver kylning i en plastpåse förvaringsfack med lock så djur och insekter inte kan komma till dem.

Tips och varningar


 • Byt järn stekpanna för regelbunden grytor och kastruller, om det behövs. Iron skillets är bra för camping eftersom du kan laga med dem på läger spis eller direkt över lägerelden och de kommer inte att brytas.
 • alltid uppsikt över barn och husdjur runt ditt läger kök.


 • Relaterade artiklar


  Hur man knyter fiske knop med mask gängen
  Vermont båt säkerhet
  jakt i Australien
  hur man identifierar sköldpaddorna i Louisiana
  hur man lär sig dyka i London
  hemlagad camo persienner
  utrustningslista för björnjakt och camping
  hur man blir en Bass Fishing proffs
  hur man byter fronten syn på en hingst xse
  hur man identifierar en vagn yamaha golf