hur de ska jaga en röd räv med rovdjur samtal

hur de ska jaga en röd räv med rovdjur samtal

Ett rovdjur samtal är utformad för att imitera gråta av nödställda eller döende rovfåglar som en kanin, en av de viktigaste födokällor för räv. Samtalet gör att räven att följa ljudet av skrikande kanin i väntan på att hitta djuret att äta. Vissa kallar imitera en fågel i nöd, men det är kaninen samtalet är det mest effektiva på räv. Den rekommenderade tekniken kräver för jägaren att bära kamouflage och sitta helt stilla och de efterlyste en röd räv

Du behöver:.
Gevär
. Ammunition.
Camouflage ytterkläder.
Predator samtalet.


1.
Välj en låg kaliber gevär till exempel en 0,22 med lång gevär ammunition, 0,22 magnum, eller 0,222. Större kalibrar kommer att göra ett stort hål i räv och göra fäll värdelösa. Hagelgevär kan användas med en modifierad choke och storlek 6 skott.
2.
Leta där rävar lever och jagar genom att leta efter räv spår och fekal spillning. Öppna fält som gränsar till skog, åkrar av majs och korn, och längs gräs-fodrade diken är bra platser att kräva räv.
3.
Klänning i kamouflage och hitta en plats att sitta med ett träd eller borste bakom dig att bryta upp din disposition, men med en full vy av land framför dig så att du kan se en räv komma emot ditt samtal. Placera din pistol, så att du kan lyfta den att skjuta med minimal rörelse.
4.
Cup handen runt slutet av samtalet och blåser hårt i pipan samtidigt som sakta öppnar handen runt I slutet av samtalet, öppna din hand fullt på höjden av samtalet, och stäng sedan handen tillbaka över slutet som du slutför samtalet. Håll tummen och pekfingret låsta runt slutet av samtalet, medan öppna och stänga de kvarvarande tre fingrar. Ungefär fem sekunder är rätt tid för samtalet.
5.
Upprepa ringa tre gånger och sedan sitta i tystnad vill se om en räv svarar på samtalet. Efter två minuter ringer en annan tre gånger och vänta och se. Ring i detta mönster i fem repetitioner.
6.
Sänk volymen av samtalet och göra gnisslande ljud genom att blåsa lätt i samtalet när en räv är fläckig kommer mot dig. Den lägre gnisslar gör att räven att jaga ut ljudet, fortsätter att blåsa högljutt efter en räv kommer in kommer att skrämma iväg den.
7.
Samtal från en plats i 15 till 20 minuter, detta är den normala tiden det tar för en räv att svara om den hör samtalet. Om en räv inte har kallats in, flytta till en ny plats minst en fjärdedel mil bort och börja ringa igen på samma sätt.

Tips och varningar


 • alltid jaga med vinden blåser mot dig så att räven inte plocka upp din doft.
 • Som en räv flyttar in i kalla det kommer att ha full uppmärksamhet på den plats som ljudet kommer från. Gör inga plötsliga eller onaturliga rörelser som detta kommer att skrämma räven borta. Lyft din pistol långsamt i skjutställning.
 • Predator samtal kommer också att locka grå räv, prärievargar och Bobcats, så se upp för dessa djur att komma in också.
 • jagar inte i bostads-eller stadsområden. Var medveten om din omgivning, inte skjuta mot hus eller där människor vistas
 • Kolla din lokala jakt förordningar och har rätt tillstånd för jakt. .


 • Relaterade artiklar


  bottenfärg tips
  hur man gör en trä kö rack för biljardspel
  South Texas troféjakt
  Colorado motoriserad cykel regler
  hur man hål mete efter havskatt
  vad är en Glock sf?
  hur man fångar en tvättbjörn i en live fälla
  hur man gör bedöva handskar
  alaska fiske krav
  fiske på sjön Sutherland i Washington State