hur man fiskar med plast maskar i smutsigt vatten

hur man fiskar med plast maskar i smutsigt vatten

Plast maskar är en av de mest populära konstgjorda beten sötvatten bass fiske i Nordamerika. När den presenteras av en erfaren sportfiskare, imiterar plast masken dess verkliga motsvarighet i rörelse, medan den mjuka strukturen på bete utan tvekan känns mer realistiskt att en fisk på attack, åtminstone tillräckligt länge för fiskaren att ställa kroken. Fiske plast maskar i smutsigt vatten är en utmaning, eftersom bas lita mer på syn och rörlighet än luktsinne för att lokalisera byten

Du behöver:.
Spö och rulle buffras med lina.
Tafs krokar i olika storlekar (en Snell är en loop av linje förhand knuten till kroken).
Plast maskar i blandade ljusa färger.
Konformade lodet vikter.
Små metall propeller, finns på fiskeredskap affärer.


1.
Tryck loopas Snell genom hålet i centrum av en liten propeller blad. Den stötta skapa viss turbulens på det smutsiga vattnet för att hjälpa till sig fisk.
2.
Sätt ett enda konformad sänke på loopas slutet av Snell genom att trycka på linje genom hålet i mitten på lodet. Konen bör placeras så den smala änden är riktad bort från Snell och de bifogade kroken. Nu har du en tafs krok med en liten propeller mellan konen lodet och den korta slinga linje monterat vid kroken.
3.
Knyt tafs krok till slutet av stambanan och hål i huvudet av en plast mask med hulling på kroken. Välj en färgglad mask, mörkt gröna och bruna färger fungerar bäst i klart vatten
4
tråd masken längs kroken och upp skaftet så att spetsen av kroken framträder. . från plasten masken ungefär halvvägs längs kroppen. Tryck masken mot krokögat tills ögat vilar mot huvudet av masken.
5.
Rotera kroken så hulling pekar mot kroppen av masken, då hål i hulling i masken kroppen. Detta weedless rigg hjälper fiskaren kastade med förtroende till lilja kuddar och runt områden med nedsänkta pensel.
6.
Cast plasten masken mot bankerna, runt döda, nedsänkt träd och i lilja kuddar där de stora fiskarna lurar. Låt konen lodet bära mask ner i vattnet. Du kan känna det nått botten genom att ta upp några av linjen slack.
7.
Hämta plast masken genom att dra upp kraftigt på stången spets och slänga rullen handtaget i en kort, ryckig rörelse. Ryckningar stången spets regelbundet ger intryck av en mask i nöd, medan propellern skapar en störning i vattnet. Håll linjen stram i väntan på en mäktig strejk.

Tips och varningar


 • Ändra färger ofta om en mask inte ger resultat. Fickle fisk kan ändra sig när en chartreuse mask träffar vattnet efter en lysande rött eller blått mask åstadkommer ingenting.
 • Se upp för sportfiskare bakom dig när gjutning av riggen.


 • Relaterade artiklar


  hur man använder öronproppar som bete
  hur man gör en paintball pistol effektivare
  hur man bygger ghillie passar
  hur man gör en snö skoter gå fort med kemikalier
  hur saltvattenfisk i New Jersey
  Hur du tar kajakturer
  hur man rengör en vild gris
  hur man bygger en släpvagn stealth last
  hur man gör läger skomakaren
  hur man kan fånga marulk