hur man gör en snö skoter gå fort med kemikalier

hur man gör en snö skoter gå fort med kemikalier

Som vinter rullar runt, folk börjar tänka på fritids vintersporter som kälkåkning. Med bara lite snö, en enkel släde och anständig storlek backen, kan du vara kälkåkning att du orkar på nolltid. Om du vill göra din släde gå fort, det finns några kemikalier som kommer att öka din hastighet

Du behöver:.
WD-40, Pam spray eller smör spray
Valla.
Tyg.
Fuktig handduk.
Järn.
Plastskrapa.
Medelgrovt borste.

Besprutning


1.
Skovlarna på din släde. Många slädar få caked med snö, is, smuts eller annat skräp som hittas på kullen. Torka bort eventuellt skräp med hjälp av en fuktig handduk så att bladen eller botten av din släde (om du använder en blad-mindre släde) är helt rena.
2.
Spray ett lager smör spray är WD-40 eller Pam matlagning spray på bladen eller botten av din släde tills det väl belagda. Alla dessa ämnen kommer att fungera som ett smörjmedel mot snön eller isigt underlag.
3.
Åter tillämpa spray efter ett par serier. När du färdas ner pulkabacke, kommer friktionen mellan snö och släden orsaka smörjmedel för att försvinna efter flera körningar. Åter tillämpa spray ämnet att hålla din släde rör sig snabbt nedför backen.

Vaxning


1.
Skovlarna och undersidan av skotern så att de är fri från överblivna skräp. Använd fuktig handduk att se till att eventuella kvarlevor från tidigare kälkåkning resor torkas bort.
2.
Ringla skidvalla på din släde blad eller ner i din släde. Slå strykjärnet på, så att det är på en av de lägsta inställningarna. Det kommer inte ta mycket värme för att smälta vaxet. Tryck vaxet fastnar mot järnet så att det börjar smälta på botten av din släde. Fortsätt duggregna så att bladen eller Botten är väl belagda.
3.
Tryck järnet mot metallblad av släden. Kom ihåg att hålla inställningen låg på strykjärnet. Detta kommer att börja jämna ut vaxet över den platta undersidan av bladet. Om du använder en plast pulka, placera en handduk mellan järn-och undersidan av släden. Tryck järnet på handduken och sprida försiktigt vax över hela undersidan yta av släden.
4.
Skrapa bort överflödigt vax. Använd dina plastskrapan avlägsna överflödigt vax genom att försiktigt trycka skrapan emot bladen eller undersidan av släden och göra långa slag från topp till botten på klingan eller släde botten.
5.
Pensla resterande vax bort lätt genom att flytta borsten mot bladen eller undersidan av släden.


Relaterade artiklar


hur man gör logotyper för golf
hur man gör en hemmagjord fisknät
grundläggande tält instruktioner
Hur ser en bra Rollerblade?
surfa fiske i Washington
hur man kan anpassa en kryss
Ashtabula, Ohio fiske stadgor
Hamilton, Texas Whitetail rådjursjakt
hur man justerar bromsarna på en ivrig rulle
Hur identifiera ett Dometic kyl