hur man gör en turneringsschema

hur man gör en turneringsschema

Turneringen scheman finns i en mängd olika format-till exempel standard fästet format eller omfattande grundomgången stil schema-och kan tweaked att stödja alla antal lag, enskilda tävlande eller arenor. Och med hjälp av några fria nyttigheter turneringsschema kan du skapa och skriva ut scheman för nästan alla typer av konkurrerande evenemang

Teamopolis


1.
Navigera din webbläsare för att Teamopolis "Free Round Robin Tournament Generator för att skapa en" round robin "stil turneringsschema (se Resurser).
2.
Skriv ett namn på turneringen i "Tournament Name" och välj schema typ från den märkta rullgardinsmenyn "Schema Typ. "
3.
Välj antalet lag i din turnering med hjälp av rullgardinsmenyn märkt "antal lag. "
4.
Skriv in deltagarna i fältet "lagnamn," separera varje lag eller individs efter namn med kommatecken . Ange matcha platser i "Plats Namn"-fältet, mellan varje platsnamn med ett komma.
5.
Klicka på "Generera" för att skapa din turneringsschemat.

SplendidCity


1.
Ladda ner en gratis kopia av SplendidCity (se Resurser). Installera programmet och sedan starta den. Klicka på "File" sidhuvudet överst i programmet, och välj sedan "Lägg till ett nytt projekt" alternativ från den nedrullningsbara menyn som visas.
2.
Ange ett namn på projektet i "unikt projekt eller gruppering Name" i menyn som visas. Klicka på "Bläddra"-knappen för att välja en plats på din dator för att lagra ditt schema och klicka sedan på "Spara och stäng" för att återgå till huvudmenyn.
3.
Skriv ett namn för din turnering i "Schedule Name" och sedan välja din turnering typ från listan över turneringen stilar placerade under "Schema Type" rubrik. Klicka på ">" knappen för att fortsätta
4
Klicka på knappen "+" för att lägga till platser i turneringen -. . Klicka på ">" för att fortsätta. Klicka på knappen "+" på nästa sida för att lägga grupper, och klicka på ">" för att gå till nästa avsnitt.
5.
Klicka på "tjänstemän" rubrik till vänster för att lista dina turneringens tjänstgör besättning och klicka. Klicka på "Datum" och "Time" alternativ för att ställa in turneringen datum och tid.
6.
Klicka på "Finish" för att generera din turneringsschemat.

Tournament Bracket Builder


1.
Ladda ner och installera en gratis kopia av Tournament Konsol Builder, och sedan starta programmet (se Resurser).
2.

Skriv ett namn på din turnering i "Tournament Titel" och välj antalet lag, eller deltagare, från rullgardinsmenyn rutan "Tournament storlek. "
3.
Ange om din turnering kommer att bli en enkel eller en dubbel eliminering tävling, med hjälp av rullgardinsmenyn märkt" Tournament Typ. "
4.

Skriv namnen i turneringen deltagarna i fälten under "Player /lagnamn" rubrik. Klicka på "Make Bracket" för att generera din turneringsschema.


Relaterade artiklar


hur du väljer ett flugfiske spö för att passa
hur man mäter en fura
typ av utrustning för grunt vatten fiske
hur kvartal ett rådjur i området
Hur berätta om veden är torr
hur man berättar en manlig largemouth bas från en kvinnlig
Illinois vårvintern anterless rådjur jaktsäsongen information
tips om att flytta ett bord strand pool
sportfiske i Exmouth, Australien
hur de ska jaga med att kasta knivar