hur man kasta en Garcia Mitchell 300 fiske rulle

hur man kasta en Garcia Mitchell 300 fiske rulle

Den Garcia Mitchell 300 är en vintage spinnrullens för saltvatten fiske, som infördes 1939. Produktionen av den öppna inför rulle fortsatte fram till 1986 av Garcia Mitchell företaget. Olika förbättringar infördes för att de 300 lineupen genom åren, till exempel en stramare utväxling för att påskynda linintagning och mer korrosionsbeständiga material för att skydda rullen från havsvatten. Men alla 300 rulle utgåvor verkar i stort sett samma för gjutning, borgen stängning och linintagning

Du behöver:
Garcia Mitchell 300 rulle buffras med lina och monterad på en saltvatten fiskespö.
Öva kasttyngd, till exempel en 1/2-oz.
 ägg lodet.


1.
Kör slutet av raden loss spolen och under tråd borgen som sveper runt halva toppen av rullen, sedan in linan genom varje stångledare och ut spetsen. Knyt på en praxis kasttyngd till slutet av raden.
2.
Håll spö och rulle i önskad hand med Garcia Mitchell 300 rulle hängande under staven. Monteringsfästet som håller rullen mot staven bör vara i-mellan pek-och långfingret av den hand som håller staven.
3.
Förläng pekfingret för att fånga den linje där den lossnat från spolen. Låt curl pekfingret runt rad för att förhindra den från unspooling i nästa steg.
4.
Höj tråd borgen 90 grader upprätt låst läge. Detta frigör linan, vilket skulle unspool om pekfingret inte skulle hålla den på plats.
5.
Punkt stången spetsen vid avsedda målet på vattnet, höj sedan spö spets vertikalt, med ena handen håller stången där den är ansluten till rullen och den andra handen håller den nedre staven grepp för inflytande.
6.
Swing staven spets framåt, med hjälp av nedre delen av handtaget för hävstångseffekt, släpp sedan linan med pekfingret för att lägga den praxis vikt mot målet. Linjen kommer att stoppa uncoiling från spolen när den praxis vikt träffar vattnet.
7.
Vrid rullen medsols för att stänga tråd borgen automatiskt och låsa linjen. Kulan kommer att rotera runt spolen, hämtar linje som handtaget är fixerade.

Tips och varningar


 • Skölj snurrande hjulen i sötvatten och lufttorka i solen efter saltvatten fiske. Regelbunden inoljning av borgen mekanism och kopplingen på rullen hantera kommer att bidra till väl fungerande.
 • Titta över axeln före gjutning. Annars kan fisken du fånga bli din kompis på båten.


 • Relaterade artiklar


  camping och fiske i nordvästra Indiana
  hur man bygger en kanot eller kajak rack
  hur man respool en Shakespeare fiske rulle
  minnesota flugfiske guide
  sucker fisk identifiering
  hur man riva en Maglite
  hur man bygger en egen båt eller kanot
  hur man bygger en överlevnad brand
  forsränning i östra Tennessee
  USGS båt säkerhetsutrustning krav