jakt bison i Texas

jakt bison i Texas

Det finns många privata Outfitters som gör bison jakt i Texas. På grund av bison långa historia och nära utrotning, är vild bison jakt inte är en del av Texas kultur. Men styrs bison jakt mycket populära och ger dig en utmärkt chans att lyckas att nysta upp en bisonoxe utan att skada deras antal i naturen. Lär dig vad som erbjuds och bestämmer om det är resan för dig

Du behöver:.
Spatel
Plastborste.
UV-skyddande renare.


1.
Vet vad som finns. Bison är tillgängliga för att jaga året runt och ger en otrolig mängd av kött, upp till 250 pounds från ett enda djur. Köttet är känt för att vara härligt smakrik. Resor utförs ofta i mycket låga och med professionella, erfarna guider.
2.
Välj ett HERREKIPERING. Texas Hunt Lodge erbjuder en pengarna-tillbaka-garanti för att ta ner en buffel samtidigt som tre måltider om dagen och bekvämt boende. Där finns boende för jägare begränsas till rullstolar också. North Morgan Creek Ranch har 4. 500 tunnland privat mark i besittning Buffalo. Möblerade lägenheter finns här för par som jagar tillsammans. Det finns massor av andra alternativ för att tillsammans med alternativ för mat, boende, jakt stil, och mycket mer.
3.
Fortsätta behandla din jakt alternativ. Dave Fulson totala Outdoor Adventure är en annan HERREKIPERING som kan vägleda dig genom ett Buffalo Hunt. Han driver ut Fort Worth och driver sina turnéer bara genom att gå och stalking. Han erbjuder ett konkurrenskraftigt pris och begränsar antalet bison han jagar varje säsong, är så tidig bokning rekommenderas. Ett annat alternativ är Sweetwater Creek ur Decatur. Sweetwater erbjuder en fyra dagar bow-bara jakt turer för bison. Denna tur inkluderar en kontinental frukost och lunch och kvällsmål. Jakten erbjuds på en 2. 500 tunnland tarmkanalen.
4.
Bestäm vilken typ av jakt stil du vill ha. Det finns många alternativ, bland annat bågjakt, gevär jakt, pistol jakt, förfölja och skjuta jakt och safari stil jakt (där du reser med bil tills du ser djuret). Bison är ofta de mest populära djur att jaga vid varje given HERREKIPERING, så att deras nummer kanske vara ovanliga, vilket gör jakten mer utmanande. Bison är försiktiga, täcka kärleksfulla varelser. Att ta ner en bisonoxe gång fann dock är förvånansvärt enkelt.


Relaterade artiklar


matlagning utomhus och camping säkerhet
hur wrap knivskaft
alaska övernattning flotte fisketurer
säsonger för jakt sorg duvor i Washington State
hur man korrekt att ställa dra på Abu Garcia Revo s Baitcasting rulle
byggande instruktioner för en trä kajak paddel
hur man kajak öarna i Washington
andjakt och hets i Arkansas
hur man startar en Coleman värmare
rv camping visar i Minnesota