karp fiske i Ohio

karp fiske i Ohio

Vanlig karp har länge firats för deras egenskaper som sportfish i Europa, men de har fått en betydligt kallare mottagning i Nordamerika, där de betraktas mer som ett besvär än något att fånga. Ändå är karp turneringar blir allt vanligare i USA, och fisket allmänheten successivt vakna upp till karp fiske. Ohio är i mitten av karp land, och staten erbjuder oräkneliga sjöar och floder som denna tuffa, rejäl fisk kan dras

Historia

Native till Europa och Asien, karp var vida lager i USA i början av 20-talet. Fisken spred sig snabbt, och har överlevt många försök till borttagning. Idag är karp accepteras som ett fast inslag i våra sötvatten miljö. Ohio karp sattes av Judson Holton från Chillicothe, Ohio. Holton drog en u00A3 50 karp från Paint Creek 1967.

Våren

Karp är oftast koncentrerad på djupt vatten tills temperaturen stiger i april. Fokus på djupa platser nära grunt utfodringsplatser, och fisk med doughballs och kräftor på botten riggar. När karp börja röra på grunt vatten, kommer de att ses samlas i utfodringsplatser. Karp lätt skrämd, men kan fångas på majs, majsmjöl, doughballs och boilies (härdat bollar av ägg, proteinpulver och smaker).

Sommar

Ohio karp fiske plockar upp på sommaren. Fisken börjar leken aktivitet när vattentemperaturen når 60 grader Fahrenheit. Fisk kommer att synas tydligt stänk i grunt vatten. Mål dessa områden. Traditionellt bottom-orienterade presentationer med majsmjöl, boilies och doughballs fungera bra, men karp kan också fångas på flytande beten såsom hundmat och pustade frukostflingor. När sommaren fortskrider kommer karp foder endast under kalla delar av dagen, blir inaktivt under värmen.

Fall

Karp äter mycket under hösten att förbereda sig för vintern, men de kommer inte att utöva mycket energi att göra så. Försök större boilies och doughballs. Branter och ogräs sängar är bra pre-övervintringsområden. Karp kommer även i sommar fläckar, men undvik platser som är utsatta för kalla vindar.

Winter

Karp blivit mycket inaktiv under Ohio kalla vintrar. De kommer att äta, men bara om bete presenteras nära dem. Små beten på en enda krok blivit avgörande. Du bör fokusera på att hitta fisk istället för att försöka locka dem. Titta till djupare vatten nära weedbeds och drop-offs. Karp är att inhämta de varmaste vatten tillgängligt på vintern, så målet varmvattenarter utsläpp från kraftverk och andra anläggningar.

Platser

Trots utbredd över Ohio, karp är vanligare i vissa vatten. Enligt Ohio Department of Natural Resources, översta platserna på karp i Buckeye stat även innehålla Indian Lake, Scioto River, Buckeye Lake, Lake Erie, Maumee och Sandusky Bays, North Reservoir (Portage Lakes), Pymatuning, Rocky River, West Branch Reservoir har Ohiofloden, Paint Creek och Muskingum River.

förordningar

Ohio några restriktioner för karp fiske. De kan föras i valfritt nummer, på vilken storlek och i varje årstid. Ett giltigt Ohio fiskekort är skyldig att fiska karp, dock, och dessa kan köpas på Ohio DNR: s hemsida, och på bete och angripa butiker över hela staten.


Relaterade artiklar


hemgjord block & tackla
hur man gör en bärbar rack dykartub
bluegill fiske på vintern
hur du ställer in en tvättbjörn fälla
hur man gör ett spjut fälla
hur promelas rigg lera
hur reparera en glasfiber metspö
hur reparera torr röta i akterspegeln
bergtäkt dykning i North Carolina
texas gris jakt