lagar i Texas för jakt Hogs med hundar

lagar i Texas för jakt Hogs med hundar

Vildsvin finns i de flesta av delstaten Texas. Eurasiska vildsvin, Vildsvin och hybrider gris anses invasiva exotiska arter som får jagas eller fångas året runt med lämpliga jakttillstånd. Det finns ingen fångstbegränsning. Jagade på statliga, federala och privat mark har jägare använt länge hunden förpackningar för att bistå i jakten.

Hundar som jaktkamrater

Texas Parks and Wildlife Department sätter delstaten Texas regler och föreskrifter för jakt säsonger, medel och metoder. I Texas när det gäller att använda hundar för att jaga, de enda djur som pekas ut som inte får jagas eller fångas med hundar är rådjur. Jägare som fångats med hjälp av hundar för att spåra eller fånga rådjur kan dömas till böter $ 500 till $ 4. 000 och ett års fängelse. Hundar är lagliga att använda i spårning och fångst av vilda svin i staten.

Användning av spårning och Hundar Catch

Enligt Texas Extension Service, är enskilda eller förpackningar av hundar som vanligtvis används för att lokalisera och fånga vilda Hogs. Hundar kan användas för att söka efter enskilda svin eller små grupper. Mest framgångsrika jägare som använder den här metoden har normalt en del hundar tränade för att spåra och vik och andra utbildade för att fånga och hålla. Spårningen hundar som används är i allmänhet starka, välutbildade stora raser med spårning och baying tendenser. Den Catahoula Leopard Dog används för att spåra Hogs i många stater i södern. Catch hundar tenderar att vara pit tjurar eller tillämplig mixar som klarar den fysiska aspekten av uppgiften.

Hund Säkerhet

Att använda hundar i jakten och erövringen av Vildsvin är inte utan fara. Många hundar har dödats när du deltar i jakten. Av denna anledning var västar tillverkade för att täcka väsentliga organ för hunden när den är engagerande i jakten. Flera tillverkare gör och tillhandahålla dessa västar. Rätt storlek och utrustade västar uppmanas att hålla Hog-jakthundar så säker som möjligt.


Relaterade artiklar


hur man kan fånga marulk
hur de ska jaga en röd räv med rovdjur samtal
vandring spel för barn
camping och fiske i nordvästra Indiana
hur man startar en liten eld med flis
rafting i Rogue River på skuggiga vik, Oregon
hur man rengör en Camelbak vattenslang
fakta om EU Nightcrawlers
hur man tänder eld trä
om stretch överdimensionerade strand kryssare