öringsfiske i Butler County, Pennsylvania

öringsfiske i Butler County, Pennsylvania

Pennsylvanias många sjöar, åar och bäckar göra fisket riklig. Det är hem för mer än 160. 000 hektar sjöar och dammar, exklusive 470. 000 hektar Lake Erie, förutom 85. 000 miles av floder och bäckar. Det är mycket vatten för en stat som inte gränsar till havet. Pennsylvania Båt Fiske kommissionen bestånd sitt fiske vattendrag med öring och skyddar naturliga öring livsmiljöer för att bevara sporten öringsfiske

Du behöver:.
Spö och rulle buffras med lina.
Tafs krokar i olika storlekar (en Snell är en loop av linje förhand knuten till kroken).
Plast maskar i blandade ljusa färger.
Konformade lodet vikter.
Små metall propeller, finns på fiskeredskap affärer.

Definition av en fiskare

Det statliga Båt Fiske Kommissionen definierar en fiskare som en som är i besittning av en lina, spö eller andra fiskeredskap som samtidigt på eller inom 25 meter av en vatten linje. Definitionen gäller också för en fiskare som fångar öring, annars känd som en öring sportfiskaren.

Butler County Läge

Butler County ligger i västra Pennsylvania. Det har över 50 fiskeplatser laddade med ett antal lokala, sötvattenfisk, inklusive öring. Butler erbjuder forellfiskare sjöar, dammar, bäckar, åar och reservoarer i att fiska efter.

Regular öringsfiske Season

2010 ordinarie Pennsylvania öring Säsongen sträcker sig från April 17, 2010 tills säsongen slutar vid midnatt på Labor Day . Godkända vattenvägar är öppet 24 timmar om dygnet under den ordinarie säsongen för att fiska.

Öring Storlek Gräns

Den minsta gräns för att fånga och hålla öring är sju inches. Öring understiga sju inches måste släppas.

Licens och Stamp

Fiske i Butler County kräver köp av en licens. Forellfiskare över 16 år skall ha ett tillstånd. En ettårig licens för Pennsylvania boende kostar $ 22,70 för kalenderåret 2010. Rabatten gäller i senior fiskare under 65 år, som betalar endast $ 11,70. En livstid senior licens kostar $ 51,70.

Förutom en licens måste fiskaren också få en öring /lax stämpel att fiska öring, eller en kombination stämpel och Lake Erie tillstånd vid fiske i sjön. Som av 2010, en öring /lax stämpel kostar $ 9,70 för fiskare 16 och äldre och en kombination stämpel och Lake Erie tillstånd kostar $ 15,70.

Forellfiskare köpa licenser och frimärken antingen på Butler läns kassören kontor eller på staten Fisk Båt kommissionen.

Vattenvägar Bevarande Officers patrull Butlers vattenvägar och kontrollera att forellfiskare är licensierade och har erhållit tillräckligt stämpel. Legitimation behövs också.


Relaterade artiklar


hur man fiskar med natt sökrobotar
metspö slut reparation
hur man kan räkna ut hur mycket strömstyrka för belysning på en båt
hur man väljer en båge syn
hur man fiskar vid Twin Lakes, CT
lagar om camping i en husvagn på privat egendom
Hur får man en kopia av din pistol säkerhetsintyg i Minnesota
hjorten kost
mini bass båt tips, tricks & idéer
astroturf säkerhet