predator jakt tips för Washington State

predator jakt tips för Washington State

Predator jakt i Washington State kan vara en svår sport. Jakt i Washington är beroende av väder, rätt licenser och tillstånd, och specifika kunskaper om djuren. Dessutom kan jakt rovdjur vara farligt som du har att göra med djur som är jägare själva. Några enkla tips kan hjälpa dig att förbereda dig för framgång i det vilda.

Cougars-Hounds och Elusivenss

Cougars betecknas vilt och måste jagas med tillstånd i de tilldelade jaktsäsongen, enligt Washington Department of Fish och Wildlife (WDFW). Den WDFW hemsida säger att pumor är oerhört vaksamma djur med ett utmärkt luktsinne som sällan jagar under dagen. Spårning pumor genom snö är i allmänhet din bästa insats så här försäkrar dig om deras riktning. Cougar ringer kan vara effektiva också. Cougars är nyfikna och kommer att svara på uppmaningen till en sårad rovdjur. Cougars är bäst jagas på natten eftersom de är en nattlig varelse, enligt WashingtonHunt. com, ett samarbete av jakt experter.

Coyotes i Washington

Coyotes gör de flesta av deras jakt på natten, och det är när de är i sina starkaste nummer, enligt WDFW. Elektronisk lockbeten och samtal är lagliga i Washington för att locka prärievargar och är mycket effektiva. I ökenområden är det vanligt att jaga nära vatten källor, som är sällsynta i denna region. Coyotes kommer alltid tillbaka till en vattentäkt efter en viss tid. Coyote ringer och scat spårning kommer att förbättra dina odds vid jakt i närheten av en vattentäkt, enligt WashingtonHunt. com

Raccoons i Washington State

Raccoon livsmiljö är utbredd i Wahsington, både i städerna och på landsbygden enligt WDFW. I förortsområden, har tvättbjörn varit kända för att jagas med tillstånd av markägare med kontinuerlig problem med djuren. Du hittar tvättbjörnar i träd, och någonstans i närheten av ett livsmedel och vatten källa. De har ett utmärkt luktsinne och en omättlig aptit. Så naturligt nyfikna djur, har tvättbjörn ringer varit känd som en effektiv teknik. Jakt på natten är särskilt effektivt, men är olagligt att göra i Washington med hjälp av hundar, enligt WashingtonHunt. com.


Relaterade artiklar


hur reparera en båt polyesterharts
lyckoträff fiske i New Jersey
hur de ska jaga trofé rådjur i Texas
säkerhetsförbättringar vid ridning
hur wrap knivskaft med 550 sladd
öringsfiske på neshnock Creek i Pennsylvania
Belize scuba certifiering
paintball säkerhetsutbildning
hur tätning teak
hur man läger i Orange Beach, al