rulle bladet utbildning

rulle bladet utbildning

Ett par av inlines kan användas för en maklig skate, en intensiv hjärt rida, eller ens för aggressiv inlines på en gata park eller i en halfpipe. Vänja sig vid ridning på skridskor kan vara skrämmande i början. Kommer dock efter några grundläggande tips tillåta att en ryttare för att plocka upp sporten

snöra upp

Korrekt snörning av ett par skridskor är viktigt för säker ridning. En ryttare som använder ett par skridskor som är för stora, eller som inte är ordentligt snörda, kommer att tycka att skridskorna vingla när man rider. Förutom att vara obekväm och öka risken för att utveckla blåsor, lösa skridskor är osäkra, som en oläglig vingla när du kör vid hög hastighet kan leda till en smärtsam spill.

Balance

Att lära sig att balansera kan vara avskräckande för en ny ryttare, särskilt en som används för att gammaldags rullskridskor, som har en mer stabil arrangemang av fyra hjul som anges i par på vardera sidan av foten. Att utveckla förtrogenhet med balansering dynamiken i ett par skridskor, bör en ny ryttare praxis tyngden från ena foten till den andra, först genom att helt enkelt skaka, sedan långsamt bygga till små humle från ena foten till den andra.

Kroppshållning

Korrekt kroppshållning när skridskoåkning kommer att göra en tur både säkrare och mindre fysiskt krävande för åkaren. En avslappnad inställning, med benen böjda och ryggen lätt rundad, är idealisk form för skridskoåkning. Detta låg ställning gör det möjligt för makten att genereras i benen, medan den avslappnade överkroppen ger maximal mobilitet för bröstkorg och armar, både för att upprätthålla balans och generera dragkraft.

Svår terräng

Skridskoåkning över svår terräng, som korta remsor av hård, packad smuts eller en väg som en hög nivå på löst grus eller andra vägtrafikanter sediment kan vara en utmaning att en åkare. Om möjligt, svår terräng bör passeras utan att trycka av, borde det vara en kort sträcka och bör ryttaren ha tillräcklig hastighet. Om en ryttare måste trycka ifrån, korta steg, med att trycka foten vrids ytterligare på utsidan än en vanlig push, kommer att göra terrängen säkrare.

Klättring Hills

Klättring Hills är en bra träning. Men om lämplig strategi inte vidtas kullar kan visa sig vara svårare att klättra än nödvändigt. Ryttare som attackerar en kulle med en standard stil, vilket gör långa driver med sina trycka foten blev bara lite på utsidan, kommer att tycka att push knappt genererar tillräckligt momentum för att motverka tyngdkraften. Istället, genom att göra slag kortare, och skjuter mer vinkelrätt mot färdriktningen, kan en förare lättare skala lutningen.

Aggressiva Skating

Aggressive skating är en sport där förare utföra trick på sina inlines. Trick kan utföras under tiden skridskor på en halfpipe, men det gick ut ett hopp, eller när de korsar ett hinder såsom en slipning järnväg. Aggressiva skridskoåkning kan utföras på fritiden eller som en del av en tävling. Aggressiva skridskoåkning tävlingar finns i två former-gatan konkurrens och vert. I gata tävlingar, serier (ofta varar 45 sekunder eller en minut) utförs på en kurs av ramper, räcken och mini-halv rör. En vert tävling liknande egenskaper tidsinställda löper, dock alla tricks som utförs i en stor halfpipe.


Relaterade artiklar


hur du väljer ett bra tubkikare
Hur man använder en sidewinder rulle
hur man kan fånga gös från Dock
typer av Mississippi vilda fåglar
hawaii kajak fisketurer
typ av utrustning för grunt vatten fiske
Ohio barnen jakt säkerhetskurs
hur du justerar styrsystemet i min båt
hälleflundra fiske i Seward, Alaska
cool biljardbord tricks