spö och pistol klubbar i New York State

spö och pistol klubbar i New York State

idrottsmän och-kvinnor i staten New York har en mängd olika stav och pistol klubbar att välja mellan att fullfölja sin jakt, skytte och intressen fiske. Delta karl entusiaster i varje årstid för jakt eller fiske, eller konkurrerande eller fritids lera och fälla skytte. De flesta klubbar kräver en provanställning medlemskap än välkomna nykomlingar.

Wallkill Rod och Gun Club

Sedan 1935 har klubbens medlemmar gått fiske, jakt och skytte tillsammans. National Rifle Association (NRA) krävs av alla medlemmar. Klubben äger ett flertal fastigheter för medlemmarnas användning, inklusive en jaktcamp med el och vedspis. Den har också en damm fylld med öring, berg egendom för rådjur och Turkiet jakt, och övrig mark för jakt och fiske ström. Klubbhuset skifte har en bågskyttebana, idrottsliga lera kurs, pistol och skjutbanor och fält fälla. Denna fastighet är också fyllt med fasaner för medlemmarnas jakt. Medlemskap är begränsat till 200 personer, och blivande medlemmar måste kontakta styrelsen.

Wallkill Rod och Gun Club
PO Box 402
Bruyn 316 Turnpike
Wallkill, NY 12589
wallkillrodandgun. com

New Paltz Rod och Gun Club

Medlemskap i NRA är en förutsättning för att gå med i klubben. Faciliteterna inkluderar en skjutbanan, fälla sortiment, pistol sortiment och bågskytte. Grunderna, som gränsar till Walkill River, omfatta campingplatser och en täckt paviljong. Deras klubbhus ingår att området, öppen spis och fullt utrustat kök. Bidrag på 20 timmar i natura arbete på plats krävs av alla medlemmar. De månatliga möte den andra onsdagen i varje månad är obligatoriskt för provanställning medlemmar. Efter ett års provtjänstgöring medlemskap kandidaterna är valbara till omröstning för vanliga medlemskap vid ett möte.


New Paltz Rod Gun Club
Gun Club Road
New Paltz, NY 12561
845-255-7586
newpaltzrodandgun. org

Attika Rod och Gun Club

ligger på 117 tunnland, innehåller denna klubb en välfylld damm, utomhus intervall och två fälla hus. Grunderna finns för medlemmarnas picknick tillsammans med skytte, jakt och fiske. NRA medlemskap krävs. Årliga händelser inkluderar barns fiske derby och NRA-godkända gevär match turneringar. Att gå med, skall en medlem att sponsras av en Attika Rod och Gun Club medlem i god ställning. Möten är den första onsdagen i månaden.

Attika Rod och Gun Club
PB 103
Attika, NY 14011
585-535-7126
atticarodandgun. com


Relaterade artiklar


hemgjorda vapen
hur man gör fisket ledare
som lockar är de bästa Muskie & Gädda fiskare?
hur man gör en bärbar dusch med PVC-rör
hur man använder glida bobbers
detaljerade instruktioner för en ghillie kostym
hemlagad lumenok
hur man laser bar syn ett gevär
North Carolina spel fiskebestämmelser
hur man beräknar badbelastning