ungdomsprojekt fiske i Ohio

ungdomsprojekt fiske i Ohio

Fiske har varit ett populärt tidsfördriv av Ohioans i många år. . Som Ohio har förändrats från en lantlig samhället till en mer urban samhälle, antalet Ohio ungdomar som kallar sig sportfiskare stadigt har krympt. Idag finns berörda grupper som försöker uppmuntra Ohio ungdom att upptäcka magin i fisket. Från offentligt finansierad fiske initiativ till privata fiske klubbar, är Ohio ungdom undervisning i konsten att fiska.

Passport to Fiske

passet till Fiske program är utformat att introducera människor till fiske och båtturer för första gången. Naturligtvis ser programmet mer mot ungdomar och Boy Scout Association kraftigt stöder det. Deltagarna i programmet ska fylla tre av de sex viktigaste lektioner, eller stationer, i programmet. Stationerna täcker ämnen som hur man knyta en knut fiske, hur man kan kasta och hur man säkert hantera och släppa en fisk.

Hooked on Fiske

Hooked On Fiske, inte på droger (HOFNOD) Programmet är utformat att rikta ungdomar i riskzonen och avleda dem från ett liv av missbruk genom fiske. Ohio dotterbolag till HOFNOD sponsras av Ohio avdelningen för Djur och framtid Fisherman Foundation. Programmet har också genomförts i ungdomsrättsvården, som vissa ungdomsbrottslingar som av domstol till HOFNOD programmet.

Ungdom Fiskare i Ohio

Ungdom Fiskare i Ohio är en förkortad term för sitt riktiga namn : The Brotherhood of the Jungle Cock-Ohio kapitel. Denna organisation bildades så vuxen fiskare kan förmedla sin kärlek till fiske till kommande generationer. Ohio kapitlet bildades 1947 och den nationella organisationen i Maryland 1940. Organisationen har en årlig lägereld vid 4H camping i Jackson, Ohio, som lär dem avancerade tekniker inom fiske och inventarier byggnad. Lägerelden har ett flerårigt händelse som bygger på föregående års verksamhet för varje husbil.

Ohio Division of Wildlife

Ohio Division of Wildlife anser att utsätta unga människor till vatten och fiske kommer att ha en positiv inverkan på deras liv. The Aquatic Education Program ger bidrag till fiskare utbildning räckvidd som kan uppnås med lokala grupper som YMCA, KFUK och andra ungdomsorganisationer-relaterade organisationer. För att få ett bidrag från Aquatic Education Program, måste den ansökande organisationen har ett program på plats eller lägga fram en plan för ett sådant program som kommer att utsätta unga människor att själva fiskeupplevelser, ge möjlighet till ungdomar att lära sig värdefulla vattenlevande lektioner och måste överensstämmer med riktlinjerna i Hooked på fiske, inte på droger lektionsplaneringar. Bidragen är inte att ge årliga finansieringen, men att ge organisationer medel för att starta program för att utbilda potential unga sportfiskare.


Relaterade artiklar


hur man rengör insidan av en skida Nautique båt
hur reparera Buck knivar
laxfiske på en båt i Alaska
Båten säkerhet i Utah
hemgjorda vapen
fisknät reparation
fakta om Turkiet ormvråkar
hur du kan få en match gevär lyftselen
hur man koka vatten för livsmedel medan camping
hur man ändrar dra brickor i Abu rullar Garcia fiske