Barn-läger i Maryland

Barn-läger i Maryland

Maryland läger för barn fokus på sociala och lärande, och de flesta av dessa läger i gång under sommaren. Lägren är värd både privata organisationer och religiösa grupper. Verksamheten omfattar spel, sport, konst och hantverk, ledarskap och kompetens överlevnad. Läger kan variera i längd från en dag till åtta veckor. Åldern för de flesta lägren är mellan 4 och 17.

Wabanna Camp och Konferens Center

Wabanna Camp och Conference Center är öppen från mitten av juni till mitten av augusti, och den är värd en vecka läger för åtta veckor under sommaren. Denna kristna läger förbättrar barns sociala färdigheter genom team-building aktiviteter. Verksamheten omfattar rock väggklättring, båtliv, segling, kanoting, slangar och kajakpaddling. Bibelstudium sessioner görs i hela lägret.

Lägren är uppdelade efter åldersgrupper. Residential Camp är öppen för barn åldrarna 7 till 15. Dagen Camp är öppen för barn mellan 4 och 13, och föräldrar måste hämta sina barn i slutet av varje dag. Ledare inom Utbildning är en veckolång program för barn i åldern 15 till 17.

Wabanna Camp och Conference Center
101 Gillar Road
Edgewater, MD 21037
410-798-0455
campwabanna. org

Camp Pecometh

På Camp Pecometh är programmen baserade på barnens intressen. Traditionella program som kanotpaddling, bågskytte, musik och spel. Äventyr Program verksamhet omfattar utomhus överlevnad färdigheter, sport, kurser utmaning, team-building aktiviteter och miljö lärande. Aquatics Program verksamhet omfattar crabbing, kajakpaddling, segling, vattenskidåkning och slangar. Specialty Program verksamhet omfattar bibelstudium, musiklektioner, ridning och flickor-bara och pojkar som bara läger. Lägret har två nätter mini-läger och den regelbundna läger, som löper i sex dagar. Den är öppen för barn från förskoleåldern till årskurs 10.

Camp Pecometh
136 Bookers Wharf Road
Centreville, MD 21617
410-556-6900
pecometh. org

Echo Hill Camp

Echo Hill Camp är öppen för barn åldrarna 7 till 16, och det kan rymma upp till 145 barn per session. Verksamheten omfattar segling, kajakpaddling, bad, fiske, crabbing, windsurfing, slangar, bågskytte, paintball, konst och hantverk, musik och drama. Lägret erbjuder också handledning i att skriva, läsa, matematik, studieteknik och förbereda examina. Barnen kan delta i hela lägret, som varar i åtta veckor, eller för en två veckor lång session. En efter Camp Program, från slutet av augusti till början av september, omfattar segling, skidåkning, fiske och crabbing.

Echo Hill Camp
13. 655 Bloomingneck Road
Worton, MD 21. 678
410-348-5303
echohillcamp. com


Relaterade artiklar


hur du ändrar propeller på en Briggs & Stratton båtmotor
förordningar i Virginia för uppblåsbara flottar
hur du tar bort en studsmatta playstation vatten från vatten
felsökning av en Uniden VHF-radio
Muskie fiske i Kanada
hur området klä en hjort eller vilda svin
lekplats stängsel krav
hur man bygger en brasa med hjälp av murket trä
typer av reaktorer för hagelgevär
metspö slut reparation