Michigan kolibri typer

Michigan kolibri typer

Kolibrier är små fåglar som behöver foder hela tiden att fylla på energi de använder i flygande. Många människor hänga nektar matare nära sina hem eller vildblommor anläggning för att locka kolibrier. De är roliga att titta på, med sina skimrande färger och snabba vingar som tillåter dem att sväva och flyga snabbt i alla riktningar. Michigan är en del av rutten migrera kolibrier ta varje vår. Det finns fem arter av kolibrier i Michigan.

Ruby-throated Kolibrier

De vanligaste arterna av kolibri som finns i Michigan är ruby-throated kolibri. De är ca 3 1 /2 inches lång, väger ca 3 g och har en smaragdgrön tillbaka. Vuxna hannar har en särskiljande regnbågsskimrande rubinröd halsen som ger arten dess namn. De har blågrå sidorna och en kluven svans. Vuxna honor är större än hanarna och har en vit bröst, vit hals och en rundad svans med vit tips.

Rufous Hummingbirds

En annan vanlig art av kolibri som finns i Michigan är den rödbruna kolibri, uppkallad efter den rödbrun färg på sin svans och sidor. Rufous kolibrier väger ca 3 1 /2 g. Vuxna hannar har en rödbrun krona, en ljus orange-röd hals och en vit bröst. Vissa har en grön rygg, vissa har en rödbrun rygg och en del har stråk av båda färger. Vuxna honor har en grön rygg och krona, en streckad hals, en vit bröst och rödbruna stjärtfjädrar med vitt tips.

Bred-billed Kolibrier

Broad-billed kolibrier är en mindre vanliga arter i Michigan kolibri. De är 3 1 /4 inches lång och väger 3 1 /2 till 4 g. De har en röd-orange näbb och en grön rygg och krona. Vuxna hannar har en mörkgrön bröst, ett metalliskt blå hals och en svart spets på räkningen. Vuxna honor har en grå hals, en grå bröst och vit tips på de yttre stjärtfjädrarna.

Vit-öron Kolibrier

Vit-öron kolibrier är 3 inches lång och väger mellan 3 och 4 g. De har långa, tunna räkningar med en ljus röd bas och en svart spets. Vuxna hannar har en smaragdgrön rygg och bröst, ett svart ansikte med en bred rand av vita fjädrar bakom ögat, en grå mage, en lila panna och en skimrande blå-gröna hakan. Vuxna honor har en grön rygg och krona med en vit rand bakom ögat, en svart rand bakom den vita, en vit bröst och vita sidor med gröna strimmor.

Green Violet-Ear Kolibrier

Green violett-ear kolibrier är den största kolibri arter i Michigan, som väger mellan 5 och 6 g. Hanarna är mörk metallic grön med blå-violett kinden och patchar bröst. Svansen är fyrkantig och blå-gröna med en svart rand. Honorna är liknande i färg med ett mattare bronsfärgade bröst.


Relaterade artiklar


hur man gör nät
nybörjare kajak typer
hur man bygger i trä rådjur matare
crappie fiske i York, Pennsylvania
hur du tar bort fronten syn från en Remington 700
hur man riva en Maglite
georgia trailer campingplatser och enkel vandringsleder
hemlagad camo
hur man gör rådjur mattor
hur att landa en stor fisk