New Jersey krabbfiske

New Jersey krabbfiske

Den blå klo krabba (blå krabba) fylls Atlantkusten längs New Jersey kusten. Crabbing-den process som används för att fånga krabbor-är en familjetradition för många i New Jersey och för dem som besöker Jersey Shore på sommaren. Crabbing är också en kommersiell industri i New Jersey

Du behöver:.
Enkelt rörblad membran samtal
. Älg ringa ljud-eller videoinspelning (tillval).

Om Blue Crab

Den blå krabba är en skaldjur. Det är mest en olivgrön färg med lite blått och rött på klorna. Det är en snabb mover och är känt för sin aggressiva anda. Blå krabbor lever i kallt vatten i Atlanten och kan hittas i ryggen vikar och tillflöden saltvatten i hela New Jerseys kustområden. Människor finner dem ofta i grunda vatten.

Krabbkött

Människor söker vitt kött huvudsakligen finns i krabba kropp under sitt skal, även om vissa kött finns i klorna också. Köttet är bräcklig och har en söt smak. Man lagar krabbor genom kokning eller ångbehandling dem, och sedan använda en träklubba för att bryta upp sina skal och äta kött.

Crab Fiske i New Jersey

Enligt New Jersey Department of Fish Wildlife, crabbing motsvarar cirka 30 procent av havsfiske i delstaten. Fritids crabbing är särskilt populär i den övre delen av Barnegat Bay och Maurice flodmynning.

Hitta Krabbor

Crabbing är en billig form av fiske. Människor krabba av bryggor, skott, broar och bryggor, samt från små båtar förankrade i grunt vatten från Hudsonfloden till Delaware Bay och flera ställen i mellan.

fångstmetod för krabba

Den allmänna metod som används av crabbers att fiska krabbor är en tråd, boxlike fälla. Den fällan är knutet till en säker lina och kastade i vattnet. Alla fyra sidorna av fällan kollaps nedåt när den träffar havsbotten, så att krabborna att fritt vandra i. bete säkert bunden i mitten av fällan är vad lockar krabbor i fällan. Rörelse på linjen indikerar för crabber på land eller båt att åtminstone en krabba är inne. Han drar snabbt i fällan linje så fällan: s sidor fälla ihop, fånga krabban insidan.


Relaterade artiklar


saltvatten fiske för nybörjare
kanot fiske i Ohio
hur man installerar TAPCO lager på SKS
hur man gör en fårskinn bar mopp
hur man rengör bluegill
hur man hanterar en Glock
hur reparera vintage zebco snurrar hjulen
hur man slår en bågskytte mål
Kentucky rådjursjakt tillflykt
hemlagad krut