älgjakt i Virginia

älgjakt i Virginia

Östra Elk hade börjat gallring i antal runt slutet 19th century, varefter jakt på horn var förbjuden i Virginia området. Men under 1998 gjordes ansträngningar att avla älg i större skala. Antalet har ökat med folkräkningen år 2002 visar en stark population av 9. 000 älgar. Sedan dess har älgjakt i Virginia har återupptagits och horn anses ett pris trofé

licenser som krävs

Flera olika jaktlicenser utfärdas av Virginia Department of Game och vid insjöfiske. För jakt älg i Virginia, behöver en jägare ett av följande: lärling jaktlicens, idrottsman licens, kommun eller stad jaktlicens, junior jakt, junior kombination, jaktlicens, senior licens eller ett utländskt körkort som är giltigt endast en tre dagars period.

jakt under Elk Season

Under älgjakten säsongen i Virginia, både antlered och antlerless älg får jagas. Detta bör dock endast göras med vapen som är lagliga för jakt rådjur under säsongen. Dessa regler kan ändras beroende på älgen folkräkningen, som tas med jämna mellanrum. Varje licens får ett årligt bag limit och jakt för varje älg går till den föreskrivna gränsen.

Efter jakten

Även om licenser, tag validering och andra krav för jagas älg i Virginia är samma som rådjur, är det obligatorisk för att få älgen kontrolleras vid en kontrollstation. Att förstöra kön på en skördad älg anses olaglig tills älgen redan har kontrollerats. Du kan stycka älgen att packa det. Måste dock sexuell identitet bevaras tills älgen tas till en kontrollstation.

Älgjakt Seasons i Virginia

Virginia Department of Game och vid insjöfiske erbjuder jakttiderna för älg och rådjur jägare. Ynglingen rådjursjakt dag är 25 september. Det finns olika årstider för armborst jakt och mule-loaded jakt. Information finns på Virginia Department of Game och vid insjöfiske webbplats.

Bevarande

Varje år, älgar vandra in Virginia över från Kentucky. I själva verket är Virginia närvarande den enda staten i östra USA som uppmuntrar och främjar älgjakt som en del av de årliga skörden av rådjur. Detta görs för att skapa en balans i de naturliga ekosystemen. För att uppmuntra älgjakt, tar ut Virginia inte några särskilda licenser eller avgifter.


Relaterade artiklar


hur isär hi-punkt 995 karbin
hur man kan kontrollera en pistol på en skjutbana match
statliga jakt mark i Massachusetts
Pennsylvania spel & fisk bågjakt
hur att rigga ett metspö för ett Striper
Northwest Indiana steelhead fiske
bottenfärg tips
Syftet med bakgård sport
Michigan kolibri typer
Colorado motoriserad cykel regler