siktar tips för en blåspistol

siktar tips för en blåspistol

Blow vapen är vapen som skjuter skarpt pilar på mål, föremål eller djur genom en lång slang som drivs helt av en fläkt av någon blåser genom ena ändan. De är lätta att ladda och använda, men det tar lite skicklighet för att sikta och vara korrekt. Vissa tekniker kan hjälpa dig att förbättra ditt skytte. Före fotograferingen, se till att blåsa vapen är lagliga att använda i ditt område.

Sikta högt

När de grundläggande principerna för allvar tillämpa när sikta och skjuta på allt, siktar högt är ofta den bästa taktiken när du fotograferar en blåspistol . Andra faktorer som påverkar ditt skott är vikten på din dart och avståndet från pistolen till målet. För tyngre pilar som går långa sträckor-till exempel över 10 meter-målet en liten bit ovanför din målgrupp som de tyngre pilen kommer att börja dyka så fort den lämnar pipan av vapnet. För lättare, nål-liknande pilar, som kommer att påverkas mer av vind än med självtryck, små justeringar behöver göras. Rikta spetsen på pistolen några inches över målet innan blåser och DART ska flyga relativt rakt, med endast en svag dykning.

Steady Holding

Oavsett var du siktar, kommer ditt skott missar det avsedda målet om pistolen inte hålls stadigt medan du branden. Pistolen ska greppas med båda händerna, med ena handen på slutet där du kommer att blåsa och den andra om sex till nio inches ner pistolen's fat. Håll dina närmare armbågen stoppade mot sidan av kroppen för att hjälpa stadig pistolen. Håll andra armbågen så stilla som möjligt, med greppet på vapnet fast men inte för hårt. Om det finns ett räcke eller struktur mot vilken stadig dig själv när du eld, kommer ditt skott vara mycket mer exakt.

Blowing

Blowing för fort eller för sakta kommer att kasta bort dina mål. Efter att pil har laddats och vapnet har varit inriktad och stödde, andas in djupt när ni förbereder er att blåsa. När du blåser, inte gör det på ett snabbt brista. Blås luften ur lungorna och mun snabbt men stadigt. Även om det inte verkar som om all luft når fram, ändrar inte i vilken takt du blåser, eftersom trycket i vapnet kommer att bygga och DART snart kommer eld.


Relaterade artiklar


lekplats yta förordningar
hur man använder fiskfilé efter bete
information om jakt Whitetail rådjur
flugfiske i övre Tampa Bay
Vilka är funktionerna på en tubkikare?
skelettsjukdomar i Whitetail rådjur
hur man lär sig trick på inlines
Råd & Tips på gös fiske
hur man läger på helgen
fiskgjuse fågel information