snöskoter klubbar i Hamilton County, New York

snöskoter klubbar i Hamilton County, New York

Du behöver:
enkelt rörblad membran samtal
. Älg ringa ljud-eller videoinspelning (tillval).

Skoteråkning är en vinter tidsfördriv som är mycket populärt. Ibland hitta rätt personer att åka med-ryttare på din nivå och som bor nära dig-kan vara svårt. Det bästa sättet att hitta medryttare är genom skoter klubbar. Ett antal klubbar i Hamilton County, New York, erbjuder tillgång till privat spår samt en känsla av tillhörighet och gemenskap med dem som få rida så mycket som du gör.

Pleasant Riders

Pleasant Riders fick sitt namn för sitt läge, Lake Pleasant. Häst över 750 miles preparerade spår, kan du ansluta med andra sjöar och resa hela dalen. Denna grupp arbetar för att hålla lederna säker och sponsorer evenemang under hela säsongen att bygga gemenskap. Klubbens stora evenemang varje år i februari är en brasa och fyrverkeri insamling som slutar med en skoter lotteri.

Pleasant Riders
PO Box 425
spekulant, NY 12164
pleasantriders. klink. net

Indian Lake Snowarriors Association

Med närmare 300 medlemmar, är Indian Lake Snowarriors inbäddat i Adirondack Mountains. Med miles av stigar överallt, kan du hitta massor att göra i området, samt arbeta med klubbmedlemmarna att hålla spår säker och väl markerade. Klubben äger utrustning för att hålla jämna steg med behoven i lederna och sponsorer fund-raising händelser underhålla utrustningen. Medlemmar beteende samhällsengagemang på snöskoter säkerhet och sponsra evenemang såsom biff stekar och skattjakter under hela säsongen.

Indian Lake Snowarriors Association
231 Cedar River Road
Indian Lake, NY 12842
518-648-5676
snowarriors. com

Inlet Barnstormers

Inlet Barnstormers sponsorer evenemang året runt. Klubbens mål är att utveckla vänskap bland dem som har liknande intressen. Gruppen planerar många utflykter under hela säsongen och främjar Interclub mingel. Medlemmar frivilliga att hjälpa till med spår underhåll och planering för att främja säkerhet och förbättra alla Snöskoteråkare "njutning. Klubben har också sätta ihop enstaka Poker Run.

Inlet Barnstormers
PO Box 144
Inlet, NY 13360
313-357-6339
inletbarnstormers. wordpress. com

Moonlight Riders

Moonlight Riders fokuserar på roliga och underhållande evenemang för sina medlemmar. Det sponsorer Poker kör, vintage tävlingar och turer månsken. Klubbens medlemmar bidra till att upprätthålla allmän spår samt sin egen egendom. Dessa skoter entusiaster ta resor med övernattning och planera gruppevenemang utanför staten.

Moonlighters Snöskoter Club
PO Box 355
Long Lake, NY 12847
518-624-3941
longlake-ny. com


Relaterade artiklar


metspö förvaring och visning
Anchorage, Alaska fisketurer
Hur du tar kajakturer
trä båt restaurering tips
pistol utbildning i va
räddningsvästar som krävs för att kajak i Illinois
föreskrifter om storlekar saltvattenfisk i östra kusten florida
hur man mäter en fura
hur du tar bort en dino hjul båt styrning
det bästa sättet att rengöra Gädda