typer av älg horn

typer av älg horn

Den typ av älg hornet ofta perfekt som jägare är tänkt att locka den exakta typ av älg de försöker att dra i. Om hornet ni antar inte låter naturligt, inget belopp av buller göra på din sida kommer att uppmuntra de önskade älgen att gå din väg. I själva verket kan det slå tillbaka de djur, eftersom de inte är säker på källan till udda buller och oftast föredrar att lämna.

Vikten av noggrannhet

Enligt de som har fulländat konsten att älg bugling har du inte bara måste ha lämplig utrustning utan inspelningar av de särskilda horn som du väljer att producera. Förfarandet är nödvändigt för att hitta din nisch och anta en hornet som du kan replikera när på älgjakt. Elk signalhorn dvd-skivorna finns de flesta jakt återförsäljare som är specialiserade på älgjakt utrustning.

Bugles att åstadkomma viss Sounds

Elk horn kan inte fullkomnas utan utrustning gjort för jobbet. Wayne Carlton Samtal, tillgängliga från Hunter's Specialties hemsida erbjuder ett stort urval av ljud-specifika älg horn. Membran horn eller samtal kan vara den svåraste att använda, men ofta ger de mest realistiska ljud. Bugles som gör att du perfekt horn och uppmaningar tjur älgar, kor och kalvar finns. Dessa poster säljs individuellt och i flock. En del säljs med instruktions DVD.

Cabela's hemsida erbjuder även älg horn. Den E. L. K. Inc. Power Bugle gör det möjligt för jägaren att göra realistiska horn, grymtar och full-hjulspår horn av älgtjur. Den Mossback Full Throttle Elk Bugle är ett kamouflerat modell som inkluderar en axel bärrem. Den har en vass som lätt anpassar sig till att göra en mängd olika realistiska horn älgtjur och samtal.

Reeds

När man köper en älg hornet bestämma antalet vassen att du kommer att kunna bemästra. Elk horn finns i en-, två-eller tre-vass modeller. Du måste hålla extra vass på plats för att användas som ersättning under jakt utflykter. Vassen oftast måste en lämplig passform för din modell av signalhorn.


Relaterade artiklar


hur du ställer in ett fiskespö & linje
skolans idrottsverksamhet
strand dykning i New Jersey
hur man byter luta röret på en utombordare
svartkrut vapendelar
hur man gör logotyper för golf
hur man gör hängande kajak lagring
hemlagad camo färg
hur man öppnar en fällkniv
hur de ska jaga rådjur i varmt väder