vad är en airsoft hop-up?

vad är en airsoft hop-up?

Från Cub Scouts på sommarläger till BB-fotografering entusiaster med mål praxis, många människor vill lära hur man kan förbättra sin BB-gun mål och skytte förmåga. Medan du kan säkert praktiken med hjälp av omfattningen och hur du håller vapnet, en så kallad liten bit en airsoft hop-up kan verkligen förbättra ditt skytte förmåga

Funktion

En airsoft hop-up är en liten bit som sitter inne i BB pistol. Eftersom pistolen avfyras, det finns en liten kärna (del av Airsoft hop-up) som sticker ut i tunnan av vapnet. Som kulan passerar hop-up och flyttar in i pipan, skapar små kärnan ett belopp av back-spin på BB. Detta tillbaka spinn gör att BB att resa på en rakare, flackare plan som den når målet.

Placering

Airsoft hop-up kammare sitter framför växellådan och blåsmunstycke men innan fat BB pistol. Tidningen som håller kulorna sitter precis under airsoft hop-up kammare. Den hop-up nub är placerad i den hop-up kammare.

Firing

När pistolen är laddad, en BB går in i kammaren precis framför luften munstycket. Eftersom utlösaren dras ett befogenheter växellåda luften munstycke, som framför BB genom hop-up kammare och slutligen genom pipan på BB pistol.

Justering

hop-up kammare har en uppsättning redskap i den. Dessa redskap anpassa hur mycket hop-up är i tunnan av vapnet. För att justera mängden, helt enkelt vrida en ratt medurs på utsidan av vapnet för mer hop-up, eller moturs för mindre hop-up. BB-gun skyttar gillar att experimentera med hur mycket hop-up som de vill när du fotograferar mål.

Hop-Up Bucking

En hop-up bakut hjälper säkert fat av pistol mot hop-up kammare. Den apteringen är oftast en hård gummi bit som passar över änden på pipan. Vara säker på att när du ansluter hop-up kämpar för att tunnan, du placerar cutout i slutet av fat under hop-up kammare nub. Detta kommer att vara den plats där kärnan sänker och stiger in i pipan. Dessutom kommer ner på fat har ett spår som passar in i hop-up apteringen så att den sitter säkert.


Relaterade artiklar


Jakt & Fiske i Kaufman, Texas
hur man gör redneck fiskedrag
hur man bete en krok med en syrsa
rådjur jagar i Minnesota State Park
norra kardinal kost
hur du hittar den waypoints på min Magellan GPS
fiske på Pennsylvania bryggorna
hur man köper en permanent campingplats nära stranden
hur man installerar en CD-spelare på en båt
hur man använder ett Leupold 15-30x50mm kompakt tubkikare