vad är en expansionskammare på ett paintball gevär?

vad är en expansionskammare på ett paintball gevär?

En expansionskammare på en paintball pistol är en enhet som är ansluten till sidan av ett paintball gevär. Det används för att ge den person skjuta paintball gevär mer stabilitet när det gäller att sikta och förmåga pistolen så att bollarna kommer att skjuta i en mer korrekt riktning

Vad är en expansionskammare?

En expansionskammare är i grunden bara ett tomt fack som är ansluten till sidan eller i botten av ett paintball gevär. De kan se ut ungefär som helst, i många fall ta på utseendet på en pistol magasin klipp.

Hur fungerar det?

När bränning vapnet snabbt, kan pistolen bli kall, vilket påverkar möjligheten för vapnet för att konvertera CO2 till en gas för att driva bollar ur pistolen. Den expansionskammare ger CO2 i pistolen mer utrymme att expandera till en gas som kommer att hålla pistolen från att bli för kallt och låta skytten mer exakt bränning.

Pris

Priset på en expansionskammare kan variera drastiskt beroende på storlek och design, men det genomsnittliga priset under 2010 är ca $ 40 per avdelning.

Behöver du en expansionskammare?

Lägga en expansionskammare hjälper drastiskt för den som skjuter bollar i snabb takt. Kommer dock även tillägg av en expansionskammare inte helt lösa problemet med oregelbunden bränning på grund av CO2-konvertering från flytande till gas. För att ytterligare hjälpa problemet, rekommenderar många experter paintball lägga till en regulator enhet till pistolen.

Regulator vs Expansion Pack

En kontrollant arbetar direkt på CO2-patronen i pistolen, som reglerar produktionen av CO2 i pistol. Som sådant är det en mer direkt lösning på problemet med CO2 konvertering från en vätska till gas än en expansionskammare. Medan dyrare (ett genomsnittligt pris på ca $ 80) tillsynsmyndigheter har varit kända för att lösa problemet med CO2-konvertering bättre än expansionskärl.


Relaterade artiklar


Alabama State fågel fakta
hur man ändrar ankarljus säkringar i ett århundrade båt
hur man fiskar från en golfbana damm
hummerfisket i New Jersey
Hur man använder en böjd grind karbinhake
hur till låsa upp en låst pistol säker
Felsökning ekolod
militär ryggsäck förpackningsinstruktioner
hur man fiskar i Alaska för lax & hälleflundra
hur du tar bort limmade biljard duk