vild gris jakt i North Carolina

vild gris jakt i North Carolina

North Carolina har en lång tradition av vilda svin jakt. Wild Hogs (även känd som viltlevande svin eller vildsvin) har bebott stora delar av västra North Carolina och östra Tennessee i över 100 år. I dessa områden är den vilda svin betraktas som något av en plåga eftersom de passerar på sjukdomar till lokala boskap. Jakt Wild Hogs i North Carolina kan vara potentiellt farlig, men är också spännande för rekreation jägaren

Wild Hogs

Wild Hogs likna tamsvin men är inte att förväxla med deras ofarliga och nyttiga kusin. Dessa opportunistiska allätare foder på en mängd olika växter och djur inklusive ekollon, löv, bär och knölar, liksom ormar, salamandrar, grodor och kräftor. De tillbringar större delen av dagen vältra sig i lera hål och tät vegetation och föredrar att mata vid gryning och skymning. Biologer uppskattar att USA är hem för över 4 miljoner Wild Hogs.

Guns och Bullets

Att välja ett lämpligt vapen är mycket viktigt vid jakt vildsvin i North Carolina. Standard centerfire gevär är bra för nära och långväga jakt, men du bör använda en hög hastighet lätt projektil kula eller 7,6 mm patron om du planerar att jaga i de öppna slätterna. Du kan använda pellets på nära håll men de är ineffektiva vid jakt vildsvin på långt håll.

Jaktsäsongen och begränsningar

Alla hog jaktföreskrifter är begränsad till länen av lera, Graham, Cherokee, Swain, Jackson, och Macon. I statens övriga 94 län, reglerar North Carolina Wildlife kommissionen inte vilda gris jakt. Hog jaktsäsong i den ovan nämnda sex grevskap inleds i början av september och slutar i slutet av februari. Maxgränsen för jakt Wild Hogs är en och du riskerar kraftiga böter om du ertappas med mer än en gris i din ägo. Den säsongsmässiga gräns är bara två svin i de sex länen. Det är också olagligt att ta vildsvin med hjälp av bete (salt, saltsten, frukt, honung, animaliska produkter) under några omständigheter. Användningen av hundar för att jaga vildsvin på björn helgedomar är också olagligt.

Strategi

Det är viktigt att bekanta sig med vilda svin beteende och terräng innan man påbörjar en jakt expeditionen. Jaga med guide eller bekant som har erfarenhet av jakt vildsvin i North Carolina. Prata med andra jägare för att få en känsla av var svin lever och utfodring. Hogs gillar att hänga runt vattenhål och i djup borstar eftersom de behöver en pålitlig vattenförsörjning för att överleva. Var beredd på att köra eftersom en rädd gris kommer att ta fart och vara borta innan du vet det. Dessutom använder bakpulver att dölja din naturliga mänskliga lukter så att du lättare kan överraska Hogs.

Fördelar

Jakt vildsvin kan vara ett roligt tidsfördriv och ett bra sätt att tillbringa en dag med familj och vänner. Vilda svin kött är rikt på protein och fett och kan användas för att göra korv och andra produkter fläsk. Man Hogs kommer att ge dig en attraktiv uppsättning betar att montera, och en väl fylld Hog's huvud gör en fin komplement till alla jakttrofé samling.


Relaterade artiklar


hur man rengör mögel från båt klädsel
hur man riva en Maglite
tips för att fånga bas med husgeråd
hur man gör stinka bete hemma
justera längden på vandringsstavar
hur man bygger center konsoler för båtar
motorcykel camping i Oklahoma
lasersikte information
detaljerade instruktioner för en ghillie kostym
allmän information om Sockeye lax