hur man hittar stora hjortdjur

hur man hittar stora hjortdjur

Hjortdjur är inte lika gott som Whitetail rådjur, men "muleys" erbjuda större och mer imponerande hyllor än sina Whitetail motsvarigheter. Mule Deer förtjänat sitt namn för sina oproportionerligt stora öron. Dessa stora öron ge dem extra hörsel och göra dem svårare att jaga. Storleken på hjortdjur i ett visst område är till stor del beroende på genetik, och det bästa sättet att hitta tillräckligt stora hjortdjur är att söka i områden med en historia av stora muleys. Du kan öka dina chanser att hitta en vägg-hängare med en 30-tums horn sprids genom att observera några grundläggande riktlinjer.

Du behöver:
Game kameror
. Kikare.
Boone och Crockett häfte.


1.
Scout områdena tidigt, innan jaktsäsongen tvingar en mula rådjur djupare i sitt sortiment. Undvik spooking de hjortdjur med hjälp av kikare för att leta efter dem på avstånd.
2.
Använd spel kameror för att ge dig själv en chans att observera hjortdjur utan att störa dem. Big hjortdjur har stora genom att vara exceptionellt noggrann, och det enklaste sättet att hitta de stora är att titta på dem på distans. Ställ upp spelet kameror på rådjur stigar, nära vattendrag och i områden där du har sett skrapmärken eller fotspår.
3.
Leta efter stora utskrifter djupa hoven. Kontrollera områden med mjuk mark, särskilt i kanterna av strömmar. Den skriver ut på en stor hjortdjur kommer att visa en större spridning på tips och tyngre rådjur är, desto djupare sin print kommer att bli.
4.
Undersök träd runt sängkläder områden och spår. Håll ögonen öppna i axelhöjd för långa, djupa repor. Ett stort hjortdjur har en hel del vikt att lägga bakom hans skrubbsår, och han kommer ofta mejseln trä och lämna kontrollampa kutterspån på marken under ett träd som han har använt.
5.
Kontrollera Boone och Crockett rekord bok för områden som har producerat stora rack. Ett område som har producerat stora rack i det förflutna är mer benägna att ha stora hjortdjur.
6.
Koncentrera din sökning på områden med god mat intervall. Hjortdjur kommer inte att få stor utan rätt kost. Innan jaktsäsongen, titta i områden med mycket grönska. Under vintern jakten, ignorera grönområden och leta efter stora hjortdjur i områden med leta och kvist vegetation.
7.
vandra upp till högre höjder för att hitta stora hjortdjur. Hjortdjur är naturligt försiktiga, och stora hjortdjur är ännu mer så. Big hjortdjur en tendens att dras till den högsta höjden i området. Om du är på jakt i ett område utan höga höjder, leta efter stora hjortdjur i tjocka, knotiga tillväxt.
8.
Undvik att titta för stora hjortdjur i snötäckt områden. Hjortdjur kommer att lämna området när snön kommer, ens på hög höjd områden och leta efter foder längs låglänta områden.


Relaterade artiklar


ankarkättingen typer
hur man vax en glasfiber båt
fiske i Pierce County, Washington
kvinnors fiske derbyn i Valdez, Alaska
vad är brunsten?
gris jakt i Florida
fiske i Homer, Alaska
fiske i norra Michigan
Vilka är de typer av segel på en segelbåt?
hur man hittar stora hjortdjur