övernattning forsränning resor i Pennsylvania

övernattning forsränning resor i Pennsylvania

Den svala temperaturer och naturlig skönhet i Pocono Mountains locka besökare till Pennsylvania under våren och sommaren. Möjligheter finns det gott att utforska bergen ur en flod, som Pennsylvania är näst Alaska i miles av statliga vattenvägar. Bäckar och åar sträcker sig från nybörjarvänlig klass I och II forsar hela vägen till pulshöjande klass V. Statliga parker och campingplatser längs floderna ett sätt att äventyr för dagar i sträck.

Delawarefloden Vatten Trail

Regelbundna vattenbyten utsläpp från fem dammar hålla Delawarefloden flyter under sommarmånaderna, så paddlare att njuta av floden liksom de ursprungliga invånarna, det Lanpae indianerna. Grunt vatten med klass I och II forsar, och några tekniska sträckor, tillhandahålla lämpliga forsande kul för både nybörjare och utflykter familj. Kopplingspunkter var åttonde till 10 miles längs floden gör det enkelt att skräddarsy längden på din resa. Det är primitiva campingplatser tillgängliga för båtfarare på först till kvarn får först tjäna grund längs hela sin längd. För en enkel övernattning på färjan, sätta båten på vattnet vid Bushkill tillgång. Njut av en natt under stjärnorna på en av tältplatser på Depew Island (River mil 222,1) och paddla till Delaware Gap staten Park följande dag. En tre-dagars resa kan börja längre norrut i Milford tillgång till stranden, med den första natten camping på Minisink Island, en helig samlingsplats för Lanpae.

Lehigh flodvatten Trail

Lehigh är en utsedd naturskön flod omfattade av State Park marker. Börjar din resa på White Haven, passerar snabbrörliga vattnet genom skyhöga bergväggar i Lehigh Gorge State Park innan du fortsätter till den grönskande bergen nedan. Rik natur ger dramatiska fotografiska ögonblick mellan klass II och forsar III. Primitiva riverside camping tillåter takbjälkar att skräddarsy sin färdväg baserat på vattenflödet och längd önskad resa. För en övernattning på färjan, läger nedanför Rockport kopplingspunkt, 10 miles i 23-mils resa till Glen Onoko avhämtning punkt. Planerat vatten utsläpp från dammarna säkerställa tillräcklig vattennivåerna under hela sommaren.

Youghiogheny Vatten Trail

betyder "Stream flyter i motsatt riktning," den Youghiogheny (kallas "Yough" av lokalbefolkningen) flyter norrut för 132 miles i västra Pennsylvania. Utsläpp från Yough Dam hålla vattnet farbara året runt. Består av tre sektioner, erbjuder Yough forsar från klass I till klass V. medan den övre Yough består av klass IV och V forsar lämpar sig endast för de mest erfarna, ett bra sätt att uppleva floden är på mitten och lägre segment. Få dina fötter är våta på 10-mil sträcka av Middle Yough s klass II forsar, lämplig för nybörjare och barnfamiljer. Statligt lag kräver spännande floden innan Ohiopyle Falls, en förrädisk 19-fots vattenfall, vilket gör det en naturlig plats att stanna för kvällen. Camp i närheten Ohiopyle State Park och begav sig nedanför fallen där det lägre Yough kommer spänningen dig med klass III och IV forsar. För att köra Lägre Yough, skaffa tillstånd krävs tillstånd vid parken.


Relaterade artiklar


verktyg för att göra en go kart
den Nene fågeln i sin livsmiljö
jeep spår i Ohio
hur man hyra en jet ski i Florida
fjädrar och flyger i fisket
hur du hittar den bästa kajaken passform
hur du ansluter flätad lina till tråd släprev
typer av dykutrustning
hur man kan fånga gös sommar
hur man läger på kalaloch, Olympic National Park