livsmiljön för storkarna

livsmiljön för storkarna

San Diego Zoo: s hemsida säger att storkar lever på alla kontinenter utom Antarktis och inkluderar 21 arter. Endast en art av dessa vadarfåglar häckar i USA, trä stork. Storkar är oftast nära vatten eftersom de livnär sig på en diet bestående mestadels av fisk och andra vattenlevande varelser, även om vissa fånga och äta små däggdjur och reptiler med sina långa näbbar

Geografi

Träet storken är en årslång hemvist i stater som Florida, South Carolina och Georgia. Det bon i dessa stater samt i områden från Mexiko till så långt söderut som i Argentina Sydamerika. Trä storkar också täta Gulf Coast delstaterna Texas, Louisiana, Mississippi och Alabama efter häckar i östra staterna, och vissa gör sig så långt norrut som North Carolina. Några flockar från Mexiko visas i delar av sydvästra och till södra delarna av Kalifornien.

Habitat

livsmiljö i träet storkar inkluderar kustlinjerna och stora älvar i de stater där de bor. Fåglarna bildar enorma häckningskolonier i mangroveträsk och cypress träsk. Deras häckningssäsong sammanfaller med torra säsongen i stater som Florida. Detta gör att träet storkarna att fånga lättare fisken som de behöver för en familj på kycklingar eftersom vattnet blir lägre och fisken är begränsad till ett mindre utrymme. "National Audubon Society Field Guide to Birds" anges att lagring av timmer kan bo i kolonier med så många som 10. 000 par vuxna.

Överväganden

Enligt Smithsonian National Zoological Park hemsida, storkar är så stora att fåglarna är beroende av termiska luftströmmar för att hjälpa dem skjuta i höjden. Detta innebär att eftersom dessa luftströmmar vanligtvis inte sker över vidsträckta vattensamlingar, storkar undvika sådana platser och koncentrera sina flyger över land. Stork arter i Europa, Asien och Afrika tillbringa även på vintern där livsmedel riklig, ofta letar efter insekter som syrsor och gräshoppor.

Boet

Eftersom trä storkar göra annat storkar antingen bygga sina bon ensam eller ras i stora kolonier. De som är ensamma typer är den svarthalsad storkar och Jabirus storkar. Dessa fåglar väljer en kompis och sedan en boplats, med samma par ofta återvänder till samma plats i många år. Kolonin häckar storkar, inklusive Gulnäbbad storkar samt storkarna Marabou, lever ofta med andra våtmarksarter, såsom häger och hägrar. Storkar bygga vanligen sina bon i träd, men vissa väljer en ihålig i sidan av en klippa eller komponera ett bo på marken. Många typer av storkar använda samma bo, om de finner det i god form, lägga på det tills det blir ganska stor.

Förklaring

legenden att storkar förde spädbarn till förväntar föräldrarna ner skorstenar spår tillbaka till gamla tider och innebär att europeiska vita storken. I många fall, dessa fåglar konstruerade deras bon på tak av bostäder och även på skorstenar. Häckningssäsongen för dessa fåglar-våren-var också en tid då många människor väntar barn, och storken tog på den aura av en fågel som förkroppsligade fertilitet och lycka.


Relaterade artiklar


hur man mäter rådjur horn i inches
Alberta båtliv förordningar
hur man gör en Whitetail tomt hjort livsmedel
båtliv föreskrifter i Illinois
fiske i norra Michigan
hur man ladda pistol skal
hur man hittar en sadel är trädstorlek
Jakt och fiske redskap
hur man gör en inomhus stopp luftgevär
hur du tar bort fläkten från en Colt 1911