ATV vandringsleder runt Birmingham, Alabama

ATV vandringsleder runt Birmingham, Alabama

Du behöver:
extra paddel
. Verktygslådan.
Byte remmar, bindande eller rep.
Plast, eller kåda reparationskit.
Reparation patchar.

Om du letar efter ATV spår runt Birmingham, Alabama, området för att njuta av en avkopplande tur på din 4-hjuling, har du tur. Området kring Birmingham har spår för fyrhjulingar i nästan alla riktningar. Från National Skog till cross anläggningar, är en serie av ATV anläggningar ligger i runt Birmingham. De flesta av ATV vandringsleder nära Birmingham har flera användningsområden spår, vilket innebär ATV dela spår med motorcyklar, cyklar smuts, mountainbikes och ryttare häst.

Ridge

Ridge, som ligger ca 25 miles nordost om Birmingham, är en off-road körning park med 30 miles av enkelriktade spår för motorcyklar och ATV, samt en motocross praxis spår och barn " racerbanan. Terrängen inbegriper backen klättring, bäckar, åkrar och skog. Lederna är öppet på fredagar, lördagar och söndagar från 3A00 till 18:00, och grupper kan också boka tid för att använda spår på en vardag för en grupp avgift. Normala biljettpriser är $ 15 för vuxna, $ 5 för barn under 8 och $ 5 för passagerare, förutom en obligatorisk 5 $ årlig medlemsavgift. Guld medlemskap kostar $ 300 per år (i april 2010) och är ridning priser för hela året och stigar på torsdagar utöver normala tider. Riders under 19 år måste ha dispens undertecknat av båda föräldrarna för att använda lederna, och alla fyrhjulingsförare måste ha hjälm för att använda stigar. Åsen erbjuder också snacks i registreringen släpvagn, badrum med dusch, campingplatser och fiske tillgång.

Ridge
8745 Pine Mountain Rd.
Springville, AL 35146
205-467-0142
ridgeriding. com

Minooka Park

Minooka Park, som ligger ca 35 miles söder om Birmingham, är en off-road park för ATV, ridning, cykling och vandring. Minooka Park är öppen onsdagar genom söndagar 3A00 till 18:00 Parken har 15 miles av två-vägs spår. Daglig ridning avgifter $ 15 för vuxna, $ 5 för barn 10 och på och $ 10 per person för grupper och medlemmar i ridklubbar. Utöver de spår har parken en välfylld sjö med bryggor för fiske, friluftsliv paviljonger, badrum och en miljöutbildning centrum. Avgiften för icke-ryttare att vandra, cykla eller fiska är $ 5 per dag, och paviljongen kan hyras för 50 dollar för halva dagen eller $ 75 för hela dagen. Parken är även öppen för vildmarkscamping, som kostar $ 10 per natt. (Avgifter som aktuell från april 2010. )

Minooka Park
1922 County Rd. 146
Jemison, AL 35085
205-312-1376
minookapark. org

Wilborn s ATV Trails

Wilborn s ATV Trails drivs av Wilborn Extreme utomhus, vildmark och fritid Outfitters. Parken är 3. 000 hektar ligger ca 40 miles norr om Birmingham, och innehåller milda terräng samt mossar gyttja ATV, motorcyklar och andra terrängfordon. Den dagliga ridning kostar $ 20, och passagerarna åka gratis på regelbundna helger (helger som inte är en semester helg eller speciell händelse helgen). Ryttare kan slå läger för 10 USD per natt eller ansluta en RV för $ 25 per natt. Parken har en dusch hus och badrum för campare och ryttare att använda, samt ett medgivande stativ med tilltugg. (Kostnad nuvarande och med april 2010. )

Wilborn s ATV Trails
4. 859 län Rd. 522
Hanceville, AL 35077
256-739-5101
wilbornsatvtrail. com

Flint Creek flera användningsområden Trail

Flint Creek flera användningsområden Trail i Bankhead National Forest, ligger nordväst om Birmingham, har en 11-mil slinga och en 5. 6-mil slinga för ATV samt mountain bikes, hästar och vandrare. The National Forest även badplatser och campingplatser, och få tillstånd för vildmarkscamping för ryttare intresserade av att spendera tid i naturen både på och utanför deras ATV.

Bankhead National Forest
1070 Highway 33
dubbla fjädrar, AL 35553
205-489-5111
fs. fed. us/r8/alabama


Relaterade artiklar


british gräsmatta spel
hur byta glödlampor på Attwood böja ljus
hur heely bakåt
hur man anpassar invertera mini
hur du packar för en autocross (solo) evenemang
ner jämfört med Thinsulate parka isolering
hur man hittar stora hjortdjur
hur man fixar en cykel hjul
hemlagad gevär sling
hur du ansluter flätad lina till tråd släprev