florida camping med båt

florida camping med båt

Med tusentals miles av kustlinje längs havet, vik, floder och sjöar, Florida en mängd alternativ för camping med båt. Floridas västkust har ett antal hinder öar som endast kan nås med båt och som erbjuder formella camping boende. St Johns River och många av dess bifloder är också klädda med camping vänliga vikar och stränder. Florida State Park som inkluderar många av dessa vattenvägar erbjuder fantastiska camping

Gulf Coast

Floridas västkust erbjuder ett antal hinder öar som endast kan nås med båt. Vissa av dessa öar välkomna campare med båt camping badhytter att hyra. Andra erbjuder helt enkelt orörda stränder och några tallar.

En populär plats är Cayo Costa State Park i närheten av Boca Grande Pass i sydvästra Florida. Parken är bara nås med egen båt eller färja från Pine Island. Ön erbjuder miles av naturstig, en amfiteater där utbildningsprogram presenteras och primitiva stugor för dem som behöver mer än ett tält.

Atlantkusten

medan camping längs en exponerad ocean strandlinje med båt är nästan omöjligt på grund av att surfa villkor finns det ett antal pass och vikar som lockar båt campare upp och ner Floridas Atlantkust.

En sådan plats är Sebastian Inlet, som ligger 30 miles söder om Cape Canaveral. Sebastian Inlet State Park har båt ramper i båda ändarna av parken som erbjuder tillgång till bräckta vattnet i Indian River Lagoon, den Intracoastal vattenvägstransport sötvatten av Sebastian floden och Atlanten salta vatten. Camp här över natten och njuta av några av de bästa saltvatten fiske i hela Florida.

Florida Keys

Florida Keys erbjuder hundratals öar och tillbaka vatten land kantad med orörda stränder och mangroveskogar. Camping i tonarterna kan göras med båt eller till och med kajak. Det finns också många offentliga campingplatser med båt ramper och bryggor båt.

En av de bästa platserna till lägret i Florida Keys är John Pennekamp Coral Reef State Park i Key Largo. Med tillgång till både grunt vatten korallrev och lugnare tillbaka vatten land på Florida Bay, är Pennekamp State Park en stor familj camping. Det finns 46 olika campingplatser spridda över 70 nautiska kvadratkilometer park.

Panhandle

Floridas långsmala landområde är känd för några av de finaste sanden strandade på planeten. Med sanddyner av socker sand krönt med tall scrub så långt ögat kan se, långsmala landområde stränder erbjuder en unik twist till Florida Beach erfarenhet.

T. H. Stone Memorial St Joseph halvön State Park sitter på en hår-tunn halvö som skjuter ut i Mexikanska golfen. Detta ger parken en helhet bestående av marin verksamhet, inklusive fiske, kanot, kajak och snorkling. En fullständig anläggning camping ligger inom en kort promenad från stranden. I parken finns också åtta campingstugor för de mindre villiga att grov det i ett tält.

St Johns River

St Johns River är den längsta floden i Florida och driver 310 miles norr från Indian River Lagoon upp till Jacksonville där den tappar ut i Atlanten. Det är 3 miles bred på det bredaste stället och har ett antal sjöar och biflöden som matar den på vägen.

Blue Spring State Park är hem till den största fjädern längs St Johns River och en manatee tillflykt. Parken omfattar 2. 600 kvadrat miles och är vintern hem för en växande befolkning av West Indian Manatees. Parken har också gott om rastplatser och vandringsleder. Luftkonditionerade hytter, en full-anläggning campingplats och flera campingplatser finns för campare. För mer information,


Relaterade artiklar


instruktioner för att knyta knutar fiske
hur kajaken på semester
ATV vandringsleder nära York, Pennsylvania
hur man rengör mögel från glasfiber på en båt skrov
hur man förbereder för ett läger brand
hur du ställer in en North Face talus tält
hur man fixar ett tak läckage på en RV
cykelskor förklaras
hur till höger ett välte kajaken
fotboll riktningar