hur man wire en tank båt bränsle

hur man wire en tank båt bränsle

Kabeldragning en båtens bränsletank-bränsletanken avsändaren är den enda ledningar göras-kanske inte verkar den svåraste reparera jobb du någonsin kommer att göra på båten, men det är inte det enklaste. Görs på rätt sätt och smart, i en sjöman-liknande mode, vet du alltid hur mycket bränsle du har ombord

Du behöver:.
Lödkolv
. Silver kärna löda.
Connector tråd.
Spray vinyl elektrisk isolering.
Vinyl isolator täcka.
Tänger-typ tråd VECKARE.
Kvinna bladet kontakter.
Vatten-exklusive penetrerande olja.
Skruvmejsel.


1.
Löd en röd tråd kontakten godkänts för marint bruk, med en längd en och en halv gånger avståndet till din bränslemätare och tillverkade av tvinnade koppartrådarna, till den sändande mäta röda tråd. Tråden från den sändande spårvidd kan märkas på baksidan av avsändaren med bokstaven "S" Använd silver kärna löda i stället för bly kärna lödtenn och täck samband med spray vinyl elektrisk isolering eller med en vinyl isolator täcka. Använd en tång typ tråd VECKARE att krusa en kvinnlig blad kontakt för att den fria änden av kabeln och täcka de frilagda ledningarna i samband med en vinyl isolator täcka eller spray isolator.

Om avsändaren inte har fäst trådar, men har manliga klinga anslutningar, crimp en kvinnlig blad kontaktdonen på båda ändar av den röda kontakten wire och täcker den exponerade kablarna i samband med vinyl isolering eller vinyl spraya elektriska isolator. Skjut flatstiftshylsor kontaktdonen på den manliga bladet kontakten på baksidan av den sändande enheten märkt med bokstaven "S" Mist detta sammanhang med en vatten-exklusive penetrerande olja.
2.
Kör den röda kontakten kabeln fram till båtens instrumentpanel. Kör kontakten tråd under sekelskiftet sidan av din båt under ditt golv eller genom skott i båten, så att kabeln inte utgör någon fastna för oberäkneliga passagerare händer eller fötter.
3.

Skjut flatstiftshylsor kontaktdonen på den manliga bladet på baksidan av din bränslemätare som är märkt "S. " Mist detta samband med penetrerande olja samt
4
Fäst den svarta jordledningen från den sändande enheten till båtens utrett genom att lossa jordskruv med skruvmejsel -. . Vrid skruven moturs-och inslagning marken kabeln runt skruven medurs. Dra åt skruven genom att vrida den medurs. Ansök vinyl spraya elektrisk isolator via anslutningen.

Tips och varningar


 • jordkabel är pre-ansluten till avsändaren. Jordledaren kan vara svart eller brun på avsändare göras innan 202C men Institute of Electrical och Electronic Engineers (IEEE) har försökt att standardisera marina färger jordkabel i flera år, så att DC jordkablar kommer vara gul och AC jordkablar kommer vara svart.
 • bort trådarna från batteriet innan man vidtar några elektriska eller elektroniska reparationer båtens utrustning.


 • Relaterade artiklar


  väsentliga camping leveranser checklista
  flugfiske information för Naples, Florida
  hur man mäter båtens styrning
  hur man hittar en läcka på en uppblåsbar pool ring
  hur man bygger en zip linje för barn
  Tips för andjakt i laydown persienner
  hur du redigerar Baitcasting rullar
  hur man gör en slätborrad mer exakt
  hur man tar betalt en 6-volts batteri motorcykel
  hur man gör kaffe över öppen eld