Djur och jakt i Alabama

Djur och jakt i Alabama

Alabama är hem för en mängd olika vilda djur och har en stark tradition av jakt och fiske samt ett ökande antal vilda djur tittare. Flera organisationer inom staten har gick samman för att arbeta med myndigheter på delstatsnivå, lokal och nationell nivå för att stärka djurlivet och naturtyper insatser, förbättra bilden av fiske och jakt i staten och att öka möjligheterna och tillgången till jakt och fiske.

Hunter Utbildning

Enligt Alabama Institutionen för kulturvård och naturresurser alla personer födda från och med 1 aug, 1977 krävs av staten att slutföra en godkänd kurs jägare utbildning för att köpa en icke-övervakad jaktlicens. Detta krav gäller inte för aktiv tjänst medlemmar av Förenta staternas militära, Alabama invånare som aktivt tjänstgöra i det amerikanska National Guard och anställda stat, certifierad brottsbekämpande tjänstemän.

Funktion

Alabama's jägare utbildning kurs är utformad för att uppmuntra jägare måste ta större ansvar och därigenom minska jakt olyckor. Deltagarna i kursen bör komma undan med ökad medvetenhet om betydelsen av markägaren-jägare relationer, en bättre förståelse av grundläggande begrepp viltvård och en medvetenhet om nuvarande djurlivet lagar.

Tidsplan

Lyckad avslutad kurs kräver minst 10 timmar undervisning följt av ett skriftligt prov. Kursdeltagare lär jägare ansvar, skjutvapen säkerhet, viltvård, lagar vilt, vilda djur identifiering, första hjälpen, grundläggande överlevnad teknik och annan information. Jägare kan också ta klassrummet del av jägaren utbildning kurs på nätet, sedan slutföra den del området dagen.

Typer

Alabama ger rika möjligheter för viltjakt. Enligt Alabama Institutionen för kulturvård och naturresurser finns reglerade jaktsäsongen för rådjur, kalkon, duva, vaktel Bobwhite, kanin, ekorre, tvättbjörn, opossum, alligator, räv, bobcat, vilda svin, coyote, bäver, Groundhog och ett brett variation av fåglar och sjöfåglar.

Överväganden

Alabamahuntingandfishingtrail. com konstaterar att fågelskådning är en av de snabbast växande friluftslivet i landet. Alabama unika geografi omfattar skogar, ängar, berg, kärr och stränder som erbjuder ett brett utbud av livsmiljöer för en mängd olika fåglar. Enligt Alabama Institutionen för kulturvård och naturresurser det finns mer än 400 arter av fåglar som kallar Alabama hem inklusive Bald Eagle, den utrotningshotade röda cockaded hackspett och målade sparv.


Relaterade artiklar


hemgjord jaktutrustning
popup-husbil markis riktningar
livsmiljön för storkarna
vad är balken på en båt omslaget?
hur man wire en tank båt bränsle
fiske i Port Angeles, Washington
skolor i Lake Stevens, washington
Vilka är de typer av segel på en segelbåt?
Hur man knyter bakom linan
florida camping med båt