hur du ändrar aktie på en SKS

hur du ändrar aktie på en SKS

SKS gevär antogs av den sovjetiska militären strax efter andra världskriget. Men för dagens fotografering hobby eller pistol samlare, det finns många överskott SKS gevär finns att köpa. Att vara militärt överskott, dock kan vissa av dessa gevär har slitna eller skadade bestånd. Det finns många tillverkare där ute att skapa ersättning lager för SKS, och det är möjligt att ändra aktie på en SKS med gemensamma verktyg och inga Vapensmide färdigheter

Du behöver:. .
Ersätter SKS lager
Vanliga handverktyg.


1.
Engage vapnet säkerhet, ta ut magasinet och se till att kammaren är att alla eventuella omgångar. Arbeta aldrig med vapen innan du utför denna säkerhetsåtgärd.
2.
Tryck bestämt på knappen som sitter bakom varbygeln. Detta kan vara svårt att göra och kan kräva en skruvmejsel. Med denna knapp kan du ta bort avtryckaren, varbygeln och alla mekanismer utlöser.
3.
Ta bort GEVÄRSPIPA och mottagaren av de gamla beståndet. Detta kan ta lite arbete eftersom varje SKS kommer att militärt överskott och kanske inte har väl underhållen.
4.
Ta bort den gamla handskydd från fat. Detta kan vara den svåraste delen att förändra beståndet på en SKS, och enligt SurplusRifle. com kan ta två vuxna att utföra. Tryck på gasledningen spärren ligger framför det bakre siktet och ta bort gasröret. Använd en hammare och en liten punsch för att ta bort PIN-koden från den bakre delen av handskyddet och frigöra den från fat.
5.
Installera ersättningsdjur hand vakt till tunnan. Placera den nya vakt där det gamla gardet var, och sätt stiftet du tog bort. Placera gasledningen tillbaka i sitt rätta läge och vända gasutsläpp spaken för att låsa den på plats.
6.
Placera fat och nya handskydd i ersättning lager.

7.
Sätt tillbaka avtryckare som togs bort i steg 2. Det kommer att klämmas fast på plats när den är korrekt isatt. Byt tidningen och torka eld SKS att säkerställa att allt är tillbaka i sin rätta plats.

Tips och varningar


 • många olika stilar av SKS bestånd ersättning gevär är tillgängliga, inklusive Monte Carlo stil, Druganov stil, och vikning lager.
 • Håll SKS säkerhet engagerade hela tiden, och fungerar inte på ett gevär du inte är helt säker är obelastad.


 • Relaterade artiklar


  hur att uppskatta avstånd i naturen
  skolor i Lake Stevens, washington
  hur man hittar ryggraden i ett flugspö
  paintball sommarläger i Kalifornien
  hur man gör stinka bete med Shad
  hur man bestämmer värdet av antika handeldvapen
  hur man byter hjul på Bauer inlines
  hur ladda data i en 6,5 Carcano patron
  hur man kan kasta Shakespeare axiom rullar
  hur man identifierar en björn båge