Great Canadian fisketurer

Great Canadian fisketurer

Kanada, med vidsträckta orörd vildmark, erbjuder några av de bördigaste fiskevatten i världen. Oavsett om du är en seriös fiskare eller bara för en intim semester med familjen, erbjuder Kanada några bra fiskeresor. Kanadas fiskemöjligheter allt från plockning gös från en Ontario sjö, släppa en linje genom ark av is eller trafikerar avlägsna ljud för vild lax.

Kanada Outfitters

amfibieplan landar på en avskild sjö i Kanada episka vildmark. Du kliver in i en värld befolkad med liten mun bas, insjööring, gädda och gös. Kanada Outfitters, som ligger i Kenora, Ontario, ger semestrar drömfiske för sportfiskaren som vill fly den konkreta världen. De flyger till sex olika sjöar, samtliga belägna i nordvästra Ontario. Alla fiskare är inrymda i moderna stugor, utrustade med moderna kök, el, generatorer, nödutrustning, skärmad verandor och grillar. Båtar, med nya motorer, tillhandahålls för gäster söka i sjöar för trofé fisk. Kanada Outfitters erbjuder resor till björn, nordiska, Populus, Treelined, Gordie och Oak sjöar. All-inclusive-paket ingår lufttransporter, stuguthyrning, båtar, skatter och fiskekort.

Kanada Outfitters
Grupp 12 Box 24
Keewatin, Ontario P0X 1C0
1-807-543-3113
canadaoutfitters. com /

Air Ivanhoe

Fly eller båten i Invanhoe floden Inn, som ligger på Ivanhoe Lake i norra Ontario, att uppleva trofé fiske på en vild, orörd sjö. Fiskarter i Ivanhoe Lake inkluderar gös, gädda, abborre, öring och bas. De två våningar trä Lodge erbjuder modernt boende för att tillgodose familj semesterfirare, liksom de allvarliga sportfiskaren. Fiskeresor till avlägsna sjöarna, björn och älgjakt finns också med Air Ivanhoe.

Air Ivanhoe
P. O. Box 99
Foleyet, Ontario POM ITO
1-800-955-2951
airivanhoe. com /

Snowfari Adventures

ligger på Lake Nipissing, en av Ontarios största sjöar, Snowfari Adventures erbjuder en unik upplevelse som du släppa din linje genom ett hål i isen. Sportfiskare inkvarteras i bungalows is, utrustade med ugn, fiskeutrustning, gasolspis, belysning, TV, radio, grill, våningssängar och uppvärmda toaletter. Ett familjeägt drift, låter Snowfari äventyr du att fiska efter gädda, gös, abborre och Cisco i mitt i vintern.

Snowfari Adventures
401 stenhuggare Rd.
Callander, Ontario P0H 1H0
1-705-724-9698

Lax Eye Charters

Ucluelet är British Columbia, 90 minuter från närmaste stad, en oförstörd fristad för lax och hälleflundra. Lax Eye Charters erbjuder allt från dag stadgor till vecka långa turer episka fiske. Koncentrationen är på lax, men spetsen på staven kan vara en jätte hälleflundra. Lax Eye erbjuder 5 paket, allt från Signature paket som ger dig en fem-stjärnigt hotell i Basic Packager där du bunking i stuga eller bed and breakfast. Men alla paket inkluderar tiden ut på vattnet och en garanti att komma hem med en svalare fullt av fisk.

Lax Eye Charters
Vancouver Island, /> British Columbia
salmoneye. net


Relaterade artiklar


hur man läser siktet på en sammansatt båge
Hur man knyter fiskagn till en linje för dummies
hur man gör naturligt fnöske
hur man skär loggar för ved
ATV spår i Ohio
hur man sköter om en kälke
hur sand kalkavlagringar från pontoner
trä jaktredskap
hur man gör rökgranater för paintball
hur man fiska öring med makt bete