Hur ändrar jag en veke korona fotogen?

Hur ändrar jag en veke korona fotogen?

Användningen av fotogen för värme-och ljuskällor föregick 20-talet, och användes som ett alternativ till kol under perioder då kol var knappa, enligt Endtimesreport. com. Många människor idag föredrar att använda fotogen värmare och lyktor som ett alternativ till elektriska värmare och lampor på grund av sin tillförlitlighet under strömavbrott. Fotogen värmare och lampor kräver regelbundet underhåll, och denna process vanligtvis innebär byte av veken när den är sliten. Veken är den mest väsentliga delen av fotogen värmesystemet-än fotogen bränsle, naturligtvis-och måste vara i gott skick för värmaren eller lampan för att arbeta på en optimal prestandanivå.

Du behöver:
ersätter veken
. Skruvmejsel.


1.
Bränn resterande bränslet i värmaren, om tanken inte redan torr. Du kan tömma tanken om du föredrar, vilket rekommenderas så att du kan rengöra den efter installationen av den nya veken.
2.
Bort värmaren eller lampa skåp från basen. Detta kommer att hållas på plats med några skruvar längs basen. Skruva placering varierar dock beroende på din specifika Corona modell. Använd en skruvmejsel för att ta bort skruvarna.
3.
Leta tändningen enhet på värmaren eller lampan bas. Vissa Corona modeller kan ha en metallplatta säkra veken till basen. Detta är normalt avlägsnas genom att skruva loss 03:58 vingmuttrarna på vardera sidan av plattan. Ta bort plattan i tillämpliga fall, skjut sedan veken ur tänder, genom att vrida veken höjd ratten. Var försiktig med sågtandade tänder runt veken.
4.
Dra veken ur veken ärmen, sedan ersätta med den nya veken. Vik veken över en gång, sedan in det genom hylsan. Vrid veken höjd ratten för att anpassa den till lämplig höjd för just din modell.
5.
Återmontera veken-täckplåt förekommande fall, sedan lägga skåpet tillbaka på basen och återmontera skruvarna ordentligt. Fyll fotogen tanken och låt veken ca 1 /2 timme för att grundligt njuta i bränslet innan du tänder.

Tips och varningar


 • mycket försiktig när du använder en fotogen värmare eller lampa. Fotogen är extremt brandfarlig.


 • Relaterade artiklar


  hur man hittar Polaris från Karlavagnen och Cassiopeia
  hur man väljer en utombordare för en uppblåsbar anbud
  kul utomhus hand spel
  hur man skapar rådjur sängkläder på vintern
  hur de ska jaga rådjur i Alaska
  hur man köper trampbåtar
  Kalifornien fisk & spel gratis fiskedag
  hur man avgör en stabilisator för en båge
  hur man gör paintball ballonger
  Hog jakt med Bulldogs