Idrott och effekterna på barnfetma

Idrott och effekterna på barnfetma

Många aspekter av den amerikanska kulturen främjar en stillasittande livsstil, till exempel snabbmat och enkel tillgång till elektroniska stimuli. Som ett resultat, är barnfetma både vanliga och utbredda. Skolor, familjer och samhällen över hela Amerika ha försökt genomföra fysisk träning i livet för barnen i ett försök att bekämpa förekomsten av barnfetma

aspekter

Idrott för barn innehåller en kombination av fysiska aktiviteter, såsom team sport, rekreation, löpning och simning, samt instruktioner om hur att upprätthålla en hälsosam livsstil. Undervisning kan innehålla information om kost, hur mycket daglig motion är tillräcklig, och vilken typ av verksamhet bör integreras i barnets livsstil.

Fördelar

Enligt Center for Disease Control, hjälper fysisk aktivitet "kontrollera vikten, bygga muskelmassa och minska fett. " Aktiviteter som utförs under skolidrotten fungera som regulatorer för ett barns fysiologi, minska överflödigt fett och hjälper till att förhindra fetma. Förebygga och bekämpa barnfetma är viktigt och betraktar det som fetma kan leda till flera komplikationer, inklusive men inte begränsat till sömnapné, ben-och ledbesvär, diabetes och depression.

Effekter

Idrott kan även omfatta metoder för att bekämpa de psykologiska och känslomässiga skador som orsakats av barnfetma. Idrott undervisar barn att hantera fetma orsakad av traumatiska händelser, såsom missbruk, sociala åtlöje, och låg självkänsla. Idrott också lär barn värdefulla kunskaper som kan genomföras under hela livet, t. ex. teamwork och sunda matvanor.

Överväganden

Center for Disease Control visar att samhällen ge barn tillgång till dags-, kvalitet idrott. Idrott som kombinerar element av kul med rigorösa verksamhet är effektiv. Barn är mer benägna att delta i fysiska aktiviteter de har snarare än att enbart fokusera på träningen. Center for Disease Control föreslår också att samhällen "uppmuntra vårdgivarna att prata rutinmässigt till ungdomar och unga vuxna om vikten av att införliva fysisk aktivitet i deras liv. "

Varning

Idrott är inte ett botemedel för barndom fetma. Barn bör övervakas för att säkerställa att de bedriver fysiska aktiviteter dagligen. Aktiviteter som främjar en stillasittande livsstil såsom TV och videospel bör undvikas eller avsevärt minskat. Snabbmat, färdigpackat och livsmedel med höga halter av fett och socker bör också konsumeras med måtta.


Relaterade artiklar


centrala Washington Bass Fishing
campingutrustning & redskap
hur reparera repor på en glasfiber båt
hur du väljer ett hagelgevär choke för en 870 Remington
ATV spår i Cody, Wyoming område
hur hårdanodisring & polera aluminium
hur man ställer omlastning dör
Mississippi jägare säkerhetsutbildning
hur man bygger en paintball park
hur man kan jämföra kvaliteten i flätad fiskrevar