båge release typer

båge release typer

Bågskytte är en populär sport i många delar av landet. De flesta stater har separata bågskytte jakttiderna för att undvika konflikter mellan skarpskyttar och bågskyttar. Eftersom du har att komma mycket närmare till spelet eller målet, är noggrann precision avgörande för en bågskytt. Släppa pilen smidigt är den enskilt viktigaste delen av en korrekt skott. På jakt efter den perfekta release, många företag gör tillbehör för att hjälpa jägare eller mål shooter. De sträcker sig från en enkel finger flik för komplexa mekaniska anordningar.

Finger Tillbehör

Den mest grundläggande tillbehör är en som bara täcker fingrarna. Modern jakt pilbågar ta lång påtryckningar för att få en pil att fullt drag. Detta kommer att ta en vägtull på fingrarna mycket snabbt. Talrika handskar och flikar finger finns tillgängliga för att mildra skrapning av huden. Denna typ av stöd är populärt med bågskyttar som gillar känslan av deras bågsträng som de släpper ut.

Loopar och String Tillbehör

Lägg en ögla av mjukare sträng eller en hästskoformad plast tillbehör till din bågsträng och du kommer att ha en utlösningsanordning som är lite lättare på fingrarna. Dessa enheter arbetar främst för att minska flex eller vridmoment i strängen release som kommer att negativt påverka noggrannheten. De fortfarande vara på tillräckligt känsla så att skytten kan finess sin pil mot målet.

Mekaniska Release

Mekaniska utgåvor är de mest komplexa och dyraste. De klämma bokstavligen på strängen och har en trigger enhet. Vissa är formad som ett T handtag, en del som en pistol grepp, men de flesta är någon form av arrangemang som sveper runt handleden. Fördelen med den senare konstruktionen är att den fördelar trycket över en större yta. Dessa mekaniska släpper ge nästan ingen twist till strängen vid släpp.


Relaterade artiklar


kalifornisk lag om flytvästar medan båtlivet på ett fartyg
monofilamentgarn vs sampolymer lina
tyska LUGER Demonteringsinstruktioner
hur du väljer ett hagelgevär choke för en 870 Remington
är den stora Blue Heron farligt?
hur man gör hemmagjord öring bete
hur man bygger en släde ramp
sportfiske i mellersta Stilla costa rica
vildsvinsjakt i Amarillo, Texas
Hur man använder en botten utkastare