bluegill fiske i Washington

bluegill fiske i Washington

Bluegill är medlem i sunfish eller centrarchidae familj. Bluegill kan fiskas året runt i många av Washingtons sjöar och vattendrag. Tre arter av Sunfish finns i Washington: bluegill, pumpkinseed och grönt. Men bluegill är den mest uppskattade bland sportfiskare på grund av sin större storlek och smak. Pimpelfiske för bluegill på östra och norra centrala Washington sjöar kan också produktiv

Bluegill i Washington

Enligt Washington Department of Fish and Wildlife, bluegill ofta måltavla för Washington sportfiskare. Den här fisken kännetecknas av sin olivgrönt till blåaktig färg. Den har också en blå och orange underkropp med vertikala streck på varje sida. Bluegill är den största och mest populära typen av Sunfish i Washington, eftersom de kämpa hårt och är bra att äta, enligt Washington Institutionen för Fish and Wildlife.

Habitat

Bluegill är en populär sportfisk för Washington vintern sportfiskare eftersom de förblir aktiva under hela de kallare månaderna. Sportfiskare hittar bluegill i många låglänta sjöar på båda sidor av Washington och får växa upp till ett halvt kilo eller större enligt Washington Institutionen för Fish and Wildlife. Bluegill föredrar lugna och skyddade vatten och de gillar också grunda och luftig environments. The Washington Institutionen för Fish and Wildlife rekommenderar också bluegill fiske till nya eller ungdomar sportfiskare och ger råd för att söka efter dem i strandlinjen fläckar med överhängande strukturer såsom ben och borste.

Bluegill Fiske

Bluegill fisket i Washington inkluderar Potholes Reservoir, Moses Lake och Silver Lake i Cowlitz län. Shiner Lake och Hutchinson Lake i Grant County ger också sportfiskare med utmärkt bluegill populationer. Andra sjöar med friska populationer av bluegill är Al Lake, Banks Lake, East Rapids Lake och Franklin D. Roosevelt Lake. Bluegill finns också i andra låglänta sjöar och dammar i hela staten, såsom Rock Island dammarna. Dessa dammar förvaltas av staten främst för bas och bluegill.

Fiskeregler

Alla sportfiskare i åldern 15 och uppåt behöver Washington fiskekort för att kunna fiska efter bluegill och andra ädelfisk. Kontrollera din lokala fiskebestämmelser, eftersom olika regler efterlevs beroende på kroppen av vattnet. Avseende på alkali och Nedre Goose sjöarna i Grant County, kan bluegill fiskas året runt utan minsta storlek och dagliga gränsvärdet men bara upp till 5 bluegills storlek över 6 inches kan bibehållas. För Moses Lake i Grant County, är bluegill fiske öppet året runt med minst storlek av 8 inches och en daglig gräns på 5. Gropar Reservoir tillåter bluegill fiske året runt utan minsta storlek och upp till 25 kombinerad bluegill och crappie kan hållas.

Bluegill stat-post

I april 2010 var staten Washington rekord för bluegill fångad i Tampico Park Pond av Ron Hinote den 10 juni, 1984. Fisken vägde vid 2 pounds och 5,28 uns.


Relaterade artiklar


hur man använder en låg profil rulle baitcast
hur du anpassar ditt eget lag skjortor
hur man demonterar en AK utlösa grupp
typer av Coleman popup-campare
hur man ändrar utombordare
hur du tar bort bottenfärg från glasfiber båtbottnar
hur man byter en impeller på en MerCruiser Alpha en
hur man kan fånga fisk med ett nät
golf läger i Maryland
hur du justerar vinkeln för cykel styret