fiske för Florida havskatt

fiske för Florida havskatt

Det finns många sätt att fånga många arter av befintliga mal i Florida. Florida vuxna malar kan väga upp till 50 pounds, medan mindre mogna Florida malar kan väga bara ett kilo eller två. Havskatt i Florida kan hittas i nästan alla typer av sötvatten med dammar, bäckar, åar och sjöar. Några stora sjöar som är kända för sina havskatt är Lake Griffin, Lake Conlin, Orange Lake och Crooked Lake

Du behöver:. .
Heavy Hårt
Bete.


1.
Agn din krok med ideal bete för den typ av mal som du försöker att fånga. Den bästa bete för att använda vid fiske efter havskatt kanal i Florida är kräftor eller liten betesfisk. Flathead havskatt föredrar levande shiners, påsar eller klippa bete. Blå havskatt föredrar grodor, blötdjur och kräftor. Catfish utnyttja sina långa morrhår för att söka botten av en sjö eller flod för livsmedel, och de äter nästan allt som de kan passa in i deras munnar. Catfish ska be om något som liknar mat och avger en lukt.
2.
Kasta din linje i vattnet. Kanal havskatt i Florida kan fångas på olika djup hela året om det inte är extremt kallt. Kanal havskatt samlas nära områden där det finns grus eller annat omslag som lockar kräftor eller betesfisk. Flathead havskatt omfattas i regel bara efter mörkrets inbrott i närheten av vattnet strukturer såsom stora nedsänkta loggar. Blå havskatt döljer sig i urholkade stockar och andra undergräver i eller i närheten nedsänkt strukturer.
3.
Som kroken när du känner ett bett. Catfish kommer att jaga ett bete tills de får det. När betet är i deras mun, kommer de att börja flytta. Du kommer att se din linje går liksom känner att det drar sig undan från dig. När kroken är inställd, börjar rullen i havskatt. Catfish i Florida är tänkt så stora striderna fisk. Det kan ta flera minuter att rulla i en stor havskatt. Florida State rekord för en kanal havskatt är 63 pounds. Staten poster för en platt havskatt är u00A3 49,39. , Och 64 kg. 8 oz. för den blå havskatt . .

tips och varningar


 • bästa tiden på året att fiska havskatt i Florida är på sommaren eftersom fisken är färdig lek och inriktad på utfodring.
 • Efter inställning kroken på en havskatt, inte rulle i alltför snabbt eller din linje kan bryta som malar är kända för att köra med betet.


 • Relaterade artiklar


  Hur man knyter en nymf rigg
  gris jakt i Cypress Creek, South Carolina
  jaktutrustning checklista
  historia Spearfishing
  hur man gör en fälla vatten sköldpadda
  fiske tips för walleyes med en ledande kärna linje
  hur man bygger en egen BMX cykel
  hur man fäster pistol bipods
  hur man väljer en utombordare för en uppblåsbar anbud
  de fyra säkerhetsreglerna av skjutvapen