florida fiskekort för uddiga kanter

florida fiskekort för uddiga kanter

Hittade på den nordvästra gräset lägenheter av Floridas västkust, erbjuder Florida Bay pilgrimsmussla fritids skördare ett roligt sätt att kyla ner under varma Florida sommardagar samtidigt som ett stenbrott som kan förvandlas till en läcker måltid samma kväll.

Identification

Florida Bay pilgrimsmussla är en liten mollusk som lever på gräset lägenheter utanför Floridas västkust. Den Florida Bay pilgrimsmussla var en gång rikligt i hela Florida men på grund av över-skörd, var de minskat och kan nu bara finns på Floridas nordvästra kust. Genom sina enorma ansträngningarna att bevara och förordningar, har Florida Fish and Wildlife kommissionen (FWC) gjort stora framsteg studsade den kammussla befolkningen. Även om det är en produktiv spawner har Florida Bay pilgrimsmussla bara en livslängd på ungefär ett år. Till skillnad från många andra blötdjur, Florida Bay pilgrimsmusslor kan driva sig själva genom vattnet genom att öppna och stänga sina skal snabbt.

Harvest

De mest populära och roliga metod för att skörda över Florida Bay pilgrimsmussla är att använda en båt till når gräset lägenheter och att få i vattnet och hitta dem med snorkelutrustning. Under sommarmånaderna kan pilgrimsmusslor finns häckande i eller på kanterna av den tjocka gräset lägenheter i fyra till 10 centimeter vatten. De pilgrimsmusslor brukar samlas i en allmän närhet men är oftast placerade glest på gräset platt. Pilgrimsmusslor också kan skördas med håv från en båt.

Utrustning

Oavsett vilken metod för skörd som väljs, är tillgång till en båt en nödvändighet. De flesta pilgrimsmusslor är alltför långt från kusten för att nå genom att simma och ibland tar det att flytta runt och bilismen till en annan plats för att hitta dem. Om du väljer snorkling metod behöver du grundläggande snorkling redskap som en mask, fenor och snorkel så att du enkelt kan granska ytan att upptäcka dem. Du behöver också en väska mesh dyk för att samla in och hålla pilgrimsmusslor. Handskar är valfria. Använd alltid ett dyk flaggan när du är i vattnet för att varna andra båtmänniskor du är snorkling.

Licensiering

Säsongen för Florida Bay pilgrimsmussla löper från 1 juli till september 10. Det pilgrimsmusslor kan inte vara kommersiellt skördas och är till för rekreation skörd. Alla rekreation scallopers (inklusive icke-bosatta) måste köpa en Florida fiskekort som krävs i FWC. Per dag, varje person är begränsad till 2 liter skalade kammusslor eller 1 pint rengöras pilgrimsmusslor.

Ätbarheten

Även om mycket mindre än sina kusiner havet kammussla är Florida Bay pilgrimsmussla anses vara en delikatess som ger ren, vit kött som kan broiled, sauterade, eller tillagas i en på samma sätt som alla andra typer av blötdjur eller skaldjur. Det är viktigt att pilgrimsmussla läggas på is så fort den har skördats att behålla sin fräschör för att äta.


Relaterade artiklar


hur man gör en kajak paddel koppel
vattenfall i Rocky Mountain National Park i Colorado
fly-in älgjakt i Ontario, Kanada
fiskecharter i Alaska
hur man rengör en militär gore-tex bivack säck
Pennsylvania fiskeregler & förordningar
Hur kan jag få en alaska nätet fiskekort?
hur man kan planera mat för camping
hur man syn på ett utrymme för ett luftgevär
hur man fiska lax i Lake Michigan