hur du fyller hagelgevär

hur du fyller hagelgevär

Hagelgevär är ett populärt vapen för många jägare och MÅLSKJUTNING entusiaster. Från småvilt och rådjursjakt till skeet, trap och lera duva skytte, är hagelgevär används för olika fotograferings-aktiviteter. Hagelgevär identifieras av spårvidd eller storlek, i tankskalet, med 12, 16 och 20 är den mest populära mätarna. Även en enkel process bör lasta ett hagelgevär alltid ske med försiktighet. De flesta moderna hagelgevär är pump som antingen är eller inbrott åtgärder design

Du behöver:.
Pump hagelgevär.
Break-action shotgun.
Patroner.

Pump hagelgevär


1.
Lasta pumpen hagelgevär. Sätt säkerheten i vapnet till "på" och rikta hagelgevär i ofarlig riktning. Håll grepp hagelgevär med ena handen och placera den andra handen runt underarmen grepp. Detta är också pumpen för hagelgevär.
2.
Dra ut handtaget och skjut tillbaka för att avgöra om någon skal i pistolen. Om vapnet är tomt, typiskt underarmen grepp kommer att flytta bakåt. Om gevär inte är tom, tryck på avtryckaren bredvid avtryckaren bostäder och dra greppet tillbaka. Den här processen kommer att mata några rundor i geväret. Fortsätt pumpa underarmen grepp framifrån och bakåt för att mata omgångar tills vapnet är tomt.
3.
Vänd hagelgevär upp och ned med pipan pekade bort från dig. Inspektera skal du håller på att ladda för att säkerställa att de är rätt mätare för pistolen. Också se till att du inte använder magnum rundor om inte information om vapnet specifikt anges att sådana rundor kan användas.
4.
Håll skal av mässing med veckad slut framåt. Sätt framsidan av skalet i botten av mottagaren och skjut in det i röret av underarmen grepp. Fortsätta ladda skal på detta sätt.

Break-Action hagelgevär


1.
Skjut åtgärden släppa ner eller åt sidan (detta beror på hur vapnet är utformad). Håll pistolen av beståndet grepp och underarmen, bryta åtgärden.
2.
Ta bort alla patroner från mottagaren slutet av fat eller tunnor genom att dra rakt ut. Eftersom talan går sönder, kommer små ejektorer trycka ändarna av skalen ut så att de kan tas bort lättare.
3.
Välj rundor du vill läsa i hagelgevär med dubbelkontroll att du använder rätt spårvidd. Använd inte magnum laddar om vapnet är angiven som att kunna hantera dessa högre effekt rundor.
4.
Håll shotgun skal av mässing locket och sätt skårade änden i fat. Skjut runda framåt tills den sitter jäms med pipan.
5.
Stäng hagelgevär genom att hålla greppet av beståndet och dra upp underarmen och pipan.

tips och varningar


 • Behandla varje vapen som om det alltid är laddad.
 • Lämna säkerheten på tills du är redo att höja pistol och brand.


 • Relaterade artiklar


  hur man river kajak i Texas
  hur cykel Oregon Trail
  information om spö och rulle
  touring vs rekreations kajak
  hur man väljer ett ankarspel
  hur man packar en stor ryggsäck
  hur man installerar en kudde biljard
  APA poolspel regler och föreskrifter
  parker i Mesquite, Nevada
  Alabama båt säkerhet