hur du tar bort tunnan på en Ruger 10/22

hur du tar bort tunnan på en Ruger 10/22

Den Ruger 10/22 är en populär fälg-brand gevär som används av många skyttar och jägare lika. Från bakgård målövning till småviltsjakt och konkurrensen skytte är Ruger 10/22 väl lämpad för olika fotograferings-situationer. Patroner med den 0,22 långa gevär runda är Ruger 10/22 en enkel att använda, hållbara och tillförlitliga gevär. Många ägare njuta anpassa och uppgradera deras gevär. En av de mer vanliga uppgraderingar förändrar ut fabriken fat för en specialiserad veckat eller tjur fat

Du behöver:.
Ruger modellen 10/22 gevär.
5/32-inch insexnyckel.


1.
Lasta av din Ruger 10/22 innan du fortsätter. Ta bort klippet från gevär och kontrollera mottagaren att kontrollera att det inte finns någon ammunition i vapnet. Kontrollera vapnet en andra gång som en säkerhetsåtgärd.
2.
Placera 10/22 på ett stabilt underlag. Leta upp två skruvar på framsidan av mottagaren. De två skruvarna säkra tunnan till hållaren blocket.
3.
Lossa skruvar med en 5/32-inch insexnyckel. Justera insexnyckeln med skruven och vrid åt vänster för att lossa. Fortsätt att vrida skruven tills den kan tas bort helt från pistolen. Upprepa borttagningen med den andra skruven.
4.
Håll vapnet med en hand och ta tag i pipan med den andra. Vrid fat lite åt sidan och dra sedan ut pipan rakt ut från mottagaren.
5.
Fortsätt att dra pipan framåt tills den är helt fri från pistolen.


Relaterade artiklar


hur man gör eld i en överlevnadssituation
vatten behandlingar för backpacking
Frankfort, Michigan, fiske
hur vinterförbereder ditt 5. hjul husvagn
hur man installerar piedestal båt säten
föreskrifter för en georgia charter fiskebåt kapten
hur man gör hemmagjord crappie beten
hur man: fiskedrag knop
alaska flyta fiske
hur man startar en brand utan en förrätt logg