hur du värma din resa trailer

hur du värma din resa trailer

En resa trailer kan ge en stor känsla av rörlighet. Helt enkelt koppla in resor trailer, och du kan köra över hela landet och läger på många en camping. Men många resor släpvagnar är inte bra i det kalla vädret. Men med några enkla ändringar kan du öka mängden värme som förs inom din resa släpvagnen så att du kan ta den i hela landet, oavsett vilken tid på året

Du behöver:.
Elvärmare .
Termisk nyanser.
Ull filtar.
Skum.
PVC-rör.
Växthus eller klar plast.
Värm remsan.


1.
Starta en elektrisk värmare. Många reser trailers kommer med en generator som ger ström till uttag av resor släpvagn. Att bara slå på elpatronen, och den lilla ytan kommer att värmas på nolltid. Kom bara ihåg att inte sova med elpatron bränning, som kan vara en brandrisk.
2.
Ersätt nuvarande nyanser eller gardiner med termisk nyanser. Det finns flera olika typer av termiska nyanser på marknaden. Dessa nyanser hjälpa till att absorbera solens strålar och använder dem för att värma insidan av resor trailer, och blockerar läckage av kall hår.
3.
Hang ull filtar över ytterdörren. Eftersom de används främst under sommaren, resor släpvagnar tenderar att ha svag gummilister. Hängande en ull filt över dörren håller kalldrag ut, och, ännu viktigare, värme i.
4.
Skum i form av ventilerna resor trailer. Många reser trailers har ventilationshål för att hålla dem svalt på sommaren. Även om dessa ventiler är stängda, är de ibland inte ordentligt tätade. Skum för att bilda och placera dem över ventilerna, blockera ut den kalla luften och hålla den varma luften inuti.
5.
Skapa ett växthus för din resa trailer. Även tuffa solen inte värmer upp jorden under vintern, kan du fortfarande använda solens strålar att värma resor trailer. Använda PVC-rör, som fästs tillsammans, bygga ett växthus som kan passa över strukturen på dina resor trailer. För växthus plast, använda kommersiella kvalitet gröna huset material eller genomskinlig plast. Bygg den snap-together struktur så att mindre segment kan brytas ner och lagras i resor trailer när den inte används.
6.
Installera en värme band. En värme band är analog med en ugn. Detta är en marknad i funktion som kan installeras i en resa släpvagn. Även en elektrisk värmelampa är bärbar, är den värme band byggdes för att hålla resor trailer varm.

Tips och varningar


 • Andra sätt att hålla sig varm medan insidan resor släpvagn inkluderar bär termiska underkläder, använda förpackningar kemiska inuti en sovsäck eller ens hålla en elektrisk eller värmefilt till hands.


 • Relaterade artiklar


  hur man använder fiskeredskap
  hur man hittar tänder Megalodon haj i Florida
  Pennsylvania båtägare säkerhet
  vad är bättre, en blod knut eller en lekare?
  hur man väljer en utombordare för en uppblåsbar anbud
  hur lyftselen ett taktiskt hagelgevär
  hur man mäter en vitsvanshjort huvudet montera
  hur reparera stringers trä båt
  hur man vinterförbereder leveranser för båtliv
  jakt axel rådjur & vildsvin på Texas statens mark