hur man använder roterar lockar

hur man använder roterar lockar

Gräv djupt in i hörnen av ditt tackla eller väska och du kan bara hitta en lekare. Lekare är bitar av terminal angripa det verkar hamna strödda om lådan eller väskan och ofta inte ägnat mycket uppmärksamhet. Men svivlar är en nödvändig del av många riggar som inte kunde effektivt bindas eller fiskas utan dem. En av de mer vanligt och ändamålsenligt lekare är dubbelt ögat kättingslänk. När den är korrekt riggade, gör den vridbara en fiskare att presentera en mängd olika beten på ett naturligt sätt att locka till sig fisk.

Du behöver:
kättingslänk
. Monofilamentgarn linje.
Float eller glidande ägg vikt.
Hook.
Lure (mjuka beten, naturliga beten).
Sax.


1.
Skär en längd av fiskelina från slutet av stambanan. Detta kommer att användas som en ledare för ditt fiske rigg. En bra längd för ledaren är 18 till 24 inches. Dock kan längre ledare användas baserat på fisket.
2.
Skjut en flottör eller äggens vikt på de viktigaste fiskelina. En flottör kommer att möjliggöra krok och agn nedan för att skjuta på en viss nivå i vattnet. En vikt kommer att bete locka till eller nära botten och låt krok och agn lockbete för att flyta strax utanför botten. Välj en flottör eller vikt baserat på de fiskarter som du försöker locka.
3.
Knyt en kättingslänk på slutet av stambanan med en Trilene knut. Form knuten genom att skicka den fria änden av linan genom ögat på det vridbara för flera inches. Ta slutet av raden tillbaka runt och genom ögat en gång till. Det blir en dubbel ögla i ögat av den svängbara.
4.
Vrid slutet av raden upp och vira den runt stambanan tre gånger. Dra fria änden ner och passerar det genom den dubbla loop bildas i ögat av den svängbara. Fukta knuten och dra ner ordentligt. Trimma överskottet från knut med vass sax.
5.
Fäst ena änden av ledaren i motsatt öga kättingslänk. Återigen, använd en Trilene knut för att fästa ledaren att svängtappen. Fukta knuten och dra ner ordentligt för att säkra.
6.
Fäst en krok för att den fria änden av ledaren med en Palomar knut. Knyt Palomar genom att skicka flera inches i linje genom ögat på en krok. Vrid fria änden tillbaka och passera linjen tillbaka genom krokögat samma sätt som det gick igenom från början. Detta kommer att utgöra en slinga i rad på ena sidan av kroken.
7.
Dra den fria änden av linjen längs sidan av huvudledningen över kroken för att bilda en dubbel linje. Justera linje så att slingan bildats i sidled är cirka tre till fyra inches lång. Knyt en överhandsknop med loop och dubbel linje, dra öglan nedåt och sedan över den böjda delen av kroken. Fukta knuten och dra ner ordentligt för att säkra.

Tips och varningar


 • Bifoga ett plast-eller naturligt bete locka till kroken så att den presenteras naturligt sätt fisk.


 • Relaterade artiklar


  Hur man monterar däck mountainbike med gettot slanglösa metod
  Regler och förordningar för utomhusbowling
  instruktioner om hur man bygger kalkon samtal
  hur man borsta på gelcoat på en båt
  förteckning över de olika fiske knop att använda
  amerikansk elritsa livsmiljö
  Soft Air Gun skador
  hur man kan fånga trädgård maskar för bete
  salthalt av korallrev
  hur de ska jaga på allmän mark i Oregon