hur man bifoga en fluga linje till en ledare

hur man bifoga en fluga linje till en ledare

En aspekt av flugfiske som tenderar att få bort människor är knop. Knop är en nödvändig del av någon typ av mete och flugfiske är inte annorlunda. När du sätter fast bakom rullen, huvudledning till stöd, ledare till stambanan, tafsen till ledare och flyga till tafsen får knop inte bara användas utan skall användas på rätt sätt. En knut kan potentiellt vara den svagaste delen av din lina uppsättning. Det är nödvändigt att förstå hur man korrekt knyta ansluta knutar att undvika att förlora fisk

Du behöver:.
Main fluglina.
Leader.
Liten diameter röret (2 till 3 inches lång).
Vass sax.


1.
Börja utgör spiken knut av överlappande stambanan och ledare för flera inches. Placera en liten diameter röret mellan raderna så att änden av röret är även med i slutet av stambanan.
2.
Linda den fria änden av ledaren runt själv, stambanan och röret. Gör 5-6 loopar arbetar mot den fria änden av stambanan.
3.
Sätt in änden av ledaren i och helt igenom liten diameter röret. Dra ledaren förbi änden av röret och knuten och dra röret från ledaren.
4.
Fukta knuten med vatten och dra långsamt knut ner ihop runt linan . Arbetet med ledaren att hålla vänder jämsides varandra så att de inte överlappar varandra.
5.
Dra knut ner stram och trimma överskott från de fria ändarna med vass sax.


Relaterade artiklar


hur man fiskar med trädgård maskar
fiske grejer för barn
florida WaveRunner lagar
Hur båttrailer guide-ons arbete?
touring vs rekreations kajak
anatomi en hjort skalle
Hur man väljer en ram mountainbike
beskrivning av en stor blå häger
hur man rengör en Coleman lykta generator
fjädrar och flyger i fisket