hur man bygger en fiske spjut

hur man bygger en fiske spjut

Spearfishing kräver olika utrustning från traditionellt fiske. Tyvärr inte många utomhus och sportartiklar butikerna har Spearfishing utrustning, spjut att göra det perfekta fisket svårt att hitta. Lyckligtvis kan en väl utformad, funktionella fiske spjut göras lätt hemma

Du behöver:.
Knife
. Planta.
Rep.


1.
Välj en planta som ska användas som huvudaxel fiske spjut. Hitta en mellan 6 och 10 meter i längd, välj den längd som kommer att vara lättast att hantera. Leta efter de rakaste unga plantor möjligt och helst ett som har få grenar
2
Skär unga plantor med en kniv. . Hud bark och grenar av
3. .
Split i slutet av unga plantor genom att en 3 -. till 4-tums spåret i mitten av stammen
4
Whittle slutet av ungt träd ytterligare. så att det liknar en V-form.
5.
Runda av kanterna på "V" i två punkter med sönderfall utsidorna. Om detta har gjorts korrekt slutresultatet kommer att bli ett "V" form som liknar två konformade objekt.
6.
skär försiktigt uppåt i båda sidorna av konen nedifrån, styckning och uppåt. Detta kommer att skapa en hulling på varje punkt, så att fisken inte kommer att vicka bort spjutet. Var noga med att inte sänka hulling för tunn annars kommer det att gå av snabbt.
7.
Torka nyligen hederliga fiske spjut i solen eller försiktigt härda det i en brand. Den spetsiga änden av spjutet bör vara lätt placeras i en brand för att torka och härda SAP, men inte lämna den i för länge eller kommer det att brinna. Denna process bör inte ta mer än ett par minuter.
8.
Knyt ett rep tätt den trubbiga änden av spjutet. Detta kommer att säkerställa spjutet kommer aldrig att komma undan när den kastas. Spjutet är nu redo för fiske.


Relaterade artiklar


instruktioner för pitching ett tält
hur man målar på aluminium räcke på pontoner
tips på jakt rådjur i regnet
hur man restring en Barnett quad 400 armborst
bluegill fiske i Wisconsin
regler för utanför spel
ohio jaktsäsongerna
tips om hur du använder kalkon skiffer samtal
typer av bete promelas
rv campingplatser i Gilchrist, Texas