hur man får scuba certifierade i Houston

hur man får scuba certifierade i Houston

Houston, den största staden i Texas, är bara 20 miles från Galveston Bay och 40 miles från Gulf Coast, vilket gör Houston ett bekvämt ställe att söka scuba certifiering
1.
Etablera dina mål i form av scuba utbildning. Houston-området har flera scuba skolor, så att hitta en skola som erbjuder en Open Water (UR) Kursen kommer att innebära några svårigheter. Men bara ett fåtal, såsom Houston Scuba Academy erbjuder öppet vatten under vardagar. Om du har ett ambitiöst mål, till exempel intygar som en Master Diver i en sommar, måste du koppla ihop klasser från olika skolor Houston.
2.
Besök din blivande skolor innan du signerar på för klasser. Du kommer att använda hyrd dykutrustning för OW utbildning, och kanske någon certifiering utöver detta, så be att få se skolans inventering av hyra utrustning. Om utrustningen ser slitna ut, gå vidare till nästa skola.
3.
Fråga om utrustning rabatter innan du skriver på för klasser. Dykning skolor alltid dubbelt så dykaffärer, men Houston är en av de få platser där några av dessa butiker är större återförsäljare med en stor inventering. Om du presenterar skolan och butik med en volym av verksamhet, t. ex. en klass eller två och några bitar av redskap, kan du pruta över priser.
4.
Fråga skolan om var de gör sitt område utbildning. Alla OW utbildning i Houston börjar i poolen, men avslutas med öppet vatten fält-utbildning dyk. Houston-området har flera webbplatser sötvatten dyka, liksom 288 Lake, men också lätt tillgång till stranden dyk runt Galveston. Detta utbud av alternativ kan göra stor skillnad för ditt skolval, beroende på dina intressen och komfortnivå.

Tips och varningar


 • Efter din träning, vänta inte på en semester till Florida eller Thailand för att få erfarenhet och befästa din träning. I närheten av Galveston har flera alternativ strand dyk, såsom vraket av SS John Worthington. Om du hålla kontakten med dina klasskamrater, kan du hyra utrustning och planera din egen oberoende strand dykturer.


 • Relaterade artiklar


  hur man mäter en co2 tank
  hemlagad utombordsmotorer
  hur man bygger jaktutrustning
  Pennsylvania jaktföreskrifter & årstider
  full täckning häst leasingavtal
  hur man gör en inomhus stopp luftgevär
  hur man demonterar en AK utlösa grupp
  Colorado älgjakten säsongen
  Hur man knyter en Texas rigg för fiske
  hur man gör & sälja fiskedrag