hur man gör hemmagjord betesfisk för bas

hur man gör hemmagjord betesfisk för bas

Sötvatten bas kommer att ta en mängd olika bete-från levande promelas till metall pluggar. Det kan dock vara tidskrävande att regelbundet fånga levande agn, och dyrt att köpa konstgjorda beten. Gör din egen bas lockar med några få hushåll och fiskeutrustning objekt. Kanske den enklaste lockbete för att skapa en spinnare lockbete

Du behöver:.
Lure tråd
3 metall pärlor.
Färgade pärla (tillval).
Spinner blad.
Små spinnare gaffelfäste.
Treble krok.
Tång.


1.
Köp några locka tråd från en lokal fiskeredskap butik. Dessa är runt $ 4 för en förpackning med 25 kabellängder. Välj tråd ungefär sju till 10 inches lång. För alla delar av lockbete, använda större storlekar för inriktning largemouth bas och mindre storlekar för smallmouth bas.
2.
Sätt i ena änden av kabeln genom diskanten krokögat tills 1,5-inches dras genom till andra sidan. Nyp kabeln tillsammans över kroken. Skjut två metallkulor ner längden på kabeln, till toppen av krokögat. Se den lösa änden av kabeln glider upp i pärlor.
3.
Fäst ratten bladet att en liten bygel. Välja ett blad med starka färger. Fråga din lokala tackla butik för råd om färger som fungerar bra i regionala vatten. Skjut bygel med ratten bladet ner kabeln för att möta pärlor. Följ den här med en annan metall pärla. En ytterligare färgglada pärla efter det är tillval. Det kan hjälpa som en extra fisk attraktor.
4.
Håll kabeln strax ovanför ratten bladet med tång. Böj ner kabeln och runt 3 /4 av näsan av tång. Vira den kvarvarande tråden två varv runt lura sidan av kabeln så hårt som möjligt.
5.
Klipp av överskott tråd. Ta bort tång. Detta bör lämna dubbelfunktion överst på ratten för linje eller spår kopplingsförbehåll.

Tips och varningar


 • Testa dina drag innan du använder i "vilda. " Fäst linjen och fastna i en gren eller stång och dra sedan kraftigt för att bekräfta styrka.
 • Var försiktig arbetar med trekroken. Dessa kan lätt fastna i kläder eller hud.


 • Relaterade artiklar


  spel för gymnasiet pe
  salthalt av korallrev
  hur man kan anpassa omfattningen ringar
  hur man använder en vinter badtunna täcka
  hur man pitch en presenning
  vaktel & gris jakt i västra Texas
  Hur man knyter en texas fiske rigg
  golfbanor i närheten Clemson, South Carolina
  hur man hittar skjul Whitetail rådjur
  båttrailer ljus Inkopplingsbeskrivning