lätt och roligt hantverk för camping

lätt och roligt hantverk för camping

Camping är en rolig och ofta pedagogisk aktivitet för hela familjen. Det finns nya ställen att se, nya minnen att göra och gott om natur att utforska. Ge ditt nästa campingtur lite extra roligt genom att planera framåt för några enkla hantverk din familj kan göra på er camping.

Camp Memory Box

Samla upp din camping minnen i den här rutan kan du skapa på er camping. Detta hantverk är tillräckligt enkelt för alla familjemedlemmar att göra och, med vissa förprojektering, kan du ta med material som du inte skulle förvänta sig att hitta medan camping (såsom färg). Använda trä alfabetet kakel, limma orden "My Camp Stuff" (eller ditt namn) på en liten trälåda med hantverk lim. Om du vill kan du få lite akrylfärger med dig på resan så att du kan måla rutan före limning på alfabetet plattor. Om du väljer att göra det, en vuxen måste spraya akryl sealer spraya på rutan innan och låta det torka, då du kan limma på ditt brev kakel. När dina brev har torkat, hålla rutan i en praktisk plats så att du kan lägga din camping minnessaker i det som du fann dem.

Camping Hinkar

Dessa skopor är tillräckligt stora för att tote campingutrustning, och de kommer att skydda dina objekt från dåligt väder. Ta bort riva remsor från locket på en ren fem-liters hink färg. Har barn använder måla markörer eller permanent markörer för att skapa ett läger-tema design på sina hinkar. Exempelvis kan de vill måla det område där de är stationerade --- sitt tält, tälten bredvid deras, eventuella särskilda träd de lade märke till, etc. När deras skopor har torkat, kan de lagra alla speciella material i dem, eller använda dem som en pall att sitta på, särskilt om du kommer att sitta runt en lägereld på kvällarna.

Personlig Natur Pals

Dessa små "vänner" är gjorda med bitar av natur hittar du på de flesta trädbevuxen campingplatser, så de enda leveranser du behöver för att packa tillsammans för hand klippverktyg, en limpistol , garn (om du vill hänga din kompis som en prydnad) och färgpennor. Samla några små pinnar och kvistar, sedan klippa dem med klippverktyg tills de är den storlek du vill ha för kroppsdelar för din natur kompisar. Att bilda en kropp med armar och ben, du bara hot-limma ihop bitarna. På en flat sten, rita ett ansikte och limma fast den på bålen på ditt USB-minne figur. Lim på andra tillbehör, såsom ett ekollon "hatt", barr för hår och bitar av bark och löv för kläder. Du kan mixa och matcha dessa poster, barr kan håret för ett natur PAL och en hula kjol för nästa. Knyt garnet i en ögla, sedan limma fast den på baksidan av huvudet av din kompis.


Relaterade artiklar


hur man bygger en stege för ett rådjur stå
hur man beräknar watt behövs för solpaneler
hur att säkra en fluglina till sin spets
vilda svin jakt i Iowa
fiskespö & rulle förvaring
michigan eldvapen säkerhetsutbildning
harlekin anka fakta
fiske på The Canterbury kusten & södra ön i Nya Zeeland
ledande verksamhet i Minnesota
hur man lär sig om säker användning pistol